Szép győzelmek

513

Szép győzelmek születtek a múlt héten is az utánpótláscsapataink bajnoki mérkőzésein. Az U12-es gárda nagy rangadót nyert meg hazai pályán!
Utánpótlás labdarúgás
U19
Gödöllő FC – Ceglédi VSE 1:5 (1:1)
Cegléd: Kis – Dudás, Orlov, Kotlár, Nagy, Kelemen L., Kovács R., Juhász, Faragó, Simon, Pintér.
Cserék: Palotai, Bodzsár, Kovács M., Pap, Lakos, Gulyás, Klemenc.
Ceglédi gólszerzők: Juhász, Kelemen, Faragó, Kotlár, Pintér.
Jók: Nagy, Dudás.
Ványi Zsolt edző: Az első félidőben gyengén, sok hibával játszottunk. A házigazdák vezetése kicsit felrázott bennünket, pár percen belül tudtunk egyenlíteni. A második játékrészben már más szellemiségű csapat volt a pályán, aminek köszönhetően meg is tudtuk törni a Gödöllő ellenállását.
U17
Gödöllő – Ceglédi VSE 0:2 (0:1)
Cegléd: Schwarcz, Baranyi, Szebeni, Prumek, Bodzsár, Kovács, Ungureán, Pap, Bakó, Kartali, Lakos.
Cserék: Pásztor, Szabó, Mocsári, Ecseri, Kelemen, Ványi.
Gólszerzők: Pap, Kelemen.
Jók: Az egész csapat.
Farkas János edző: Az első 15 percet kivéve kifejezetten jól játszottunk. Jó volt látni, hogy egymást segítve dolgoztak a csapatrészek. A második félidőben többször is eldönthettük volna a meccset, de az utolsó passzokba mindig hiba csúszott. Jó csapatot sikerült legyőznünk.
U14
Ceglédi VSE – Dabas-Gyón FC 4:2 (1:2)
Cegléd: Kocsis István, Baunoch Bálint, Labancz Zoltán, Fityó Bence, Révész Levente, Olgyay Benjámin, Klimász Kevin, Szegedi Levente, Budavári Zsombor, Trepák Andor, Tóth Ádám.
Cserék: Ferencz Hunor, Virág Levente, Horváth-Nagy János, Pálfalvi Miklós.
Ceglédi gólszerzők: Klimász (3), Szegedi.
Jók: Ferencz, Klimász, Szegedi.
Gál Zoltán edző: Nagyon könnyelműen álltunk hozzá ehhez a mérkőzéshez, ami majdnem hazai pontvesztést okozott. Az ellenfelünk próbálta tördelni a játékot, amivel számos gólhelyzetünket állította meg, s ezeknek nagy része mondjuk büntető lett volna véleményem szerint, de hármat azért így is megítéltek részünkre a játékvezetők, amit értékesítettünk. De ezen kívül is rengeteg lehetőséget puskáztunk el. A tavaszi szezon előtt igyekszünk kiküszöbölni ezeket a hibáinkat, és az ilyen meccseket sokkal magabiztosabban szeretnénk megnyerni, mint ezt a mait.
U13
Ceglédi VSE – Szeged Grosics Akadémia 1:6
Cegléd: Baranyai Balázs, Békési Bulcsú, Fazekas Levente, Horváth Kristóf, Kneif Martin, Konrád Ákos, Mocsári Zétény, Morvai Bence, Nagy Boldizsár, Ócsai Dávid, Oláh Zsolt, Paskó Marcell, Sebők Bálint, Sebők Barnabás, Tamás Zalán, Velkey Paul.
Ceglédi gólszerző: Sebők Barnabás.
Jók: Ócsai Dávid, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár.
Szepes Richárd edző: A szezon legnehezebb mérkőzése várt ránk, hiszen a bajnokság legjobb csapata volt az ellenfél. Nagyon magas, jó fizikumú játékosaik még a nagyobb korosztályokból is kiemelkedtek volna. Gyors, rövidpasszos játékukat az elején jól tudtuk kompenzálni agresszív labdaszerzéssel, és abból gyors ellentámadásokat tudtunk vezetni. A bekapott gólra azonnal tudtunk válaszolni. A második félidőre viszont nagyon elfáradtunk a folyamatos nyomás miatt. Itt már sok hibával is játszottunk és a végére gólokban is megmutatkozott a különbség.
U12
Ceglédi VSE – Szeged Grosics Akadémia 2:0
Cegléd: Répás Levente, Bíró Marcell, Kádár Zalán, Révész Máté, Gigor László, Bujáki Botond, Szarka Bulcsú, Márok Benedek, Lisóczki Hunor, Tóth Olivér, Sinka Martin, Kósik Tamás, Jankovics Ákos, Eszes Martin.
Gólszerző: Tóth (2).
Jók: Az egész ceglédi csapat.
Kecskeméti József edző: Az ősz mérkőzésére került sor vasárnap, a tabella első helyezett, eddig veretlen Szeged látogatott a Malomtó szélre a második helyezetthez! Nagy iramban kezdtek a csapatok, színvonalas találkozót láthatott a népes publikum és nem mellékesen ceglédi győzelmet! Szünet előtt már kialakult a kétgólos differencia, amit a fordulás után fegyelmezett, taktikus játékkal meg is őriztek a hazai játékosok. Jár a csapatnak a gratuláció, egy újabb, akadémiai képzést kapó gárdát sikerült legyőznünk!
További eredmények
U15
Ceglédi VSE – Dabas-Gyón FC 16:1
Leány U16
Szolnok Fanatic SE – Ceglédi VSE 2:1