Az év első találkozója

1078

Az idei év első találkozóját tartott a Cegléd és Vidéke Unghváry László borrend. A borlovagok a találkozón a következő időszak programjairól egyeztettek. Volt is miről, hiszen több borverseny és borrendi bál is lesz majd a következő hónapban.

 A borlovagok három hetente találkoznak, most Kispéter Zsolt és Bíró György látta vendégül őket. Ez volt az év első találkozója, amelyet a rend elnök-nagymestere arra is kihasznált, tolmácsolja újévi jókívánságaikat.

KISS ATTILA elnök-nagymester: „Először is a Cegléd és Vidéke Unghváry László borrend összes borlovagja nevében Boldog új évet kívánunk a televízió képernyője és a monitorok előtt ülő kedves nézőknek, azon kívül mindenkinek legalább egy ilyen kellemes pohár Cegléden vagy környékén termet bort az asztalára, minden ebédhez és vacsorához. Kedves egészségünkre.”

Ezeken az alkalmakon természetesen a vacsora mellett sok fontos téma is terítékre kerül. Hamarosan vadászok bora választás lesz. De Ceglédbercelen is megrendezik  a hagyományos körzeti borversenyt. Azon nem csak a szakma, de a közönség is értékeli majd a borokat. Az eredményhirdetést pedig majd a február 25-ei borrendi bálon tartják. A bál részleteinek megbeszélése is az év első találkozójának témája volt.