Az ifjú párokat várták

1155

Jegygyűrűk, esküvői ruhák, fotósok, zenészek – szinte mindent, ami a nagy naphoz szükséges megtalálhattak az érdeklődők a Kossuth Étteremben tartott Menyegző Fesztiválon. A kiállítás nagy segítséget jelent a házasulandóknak, hiszen mindent megtaláltak egy helyen – mondta a szervező.

Egy esküvő mindig gyönyörű és különleges. Azonban – ahogy minden évben – 2017-ben is lesznek olyan trendek, melyek meghatározzák a nagy napot. A Menyegző Fesztiválon az aktuális divatot tekinthették meg az érdeklődők – mondta Tábori László.

TÁBORI LÁSZLÓ, szervező: ,,A ceglédi és Cegléd környéki esküvői szolgáltatók vannak kint a mai nap. Az idei trendeket, illetve azokat a lehetőségeket mondják el az ifjú párnak, amiket tudnak nekik ajánlani. Bár az interneten sok mindent meg lehet nézni, még is jobb egy személyes találkozó, azokkal az emberekkel, akikre rábízzák a nagynap lebonyolítását a fiatalok.”

Számos kiállító vett részt a rendezvényen, mindenki szívesen fogadta a fiatal párok kérdéseit.

TÁBORI LÁSZLÓ, szervező: ,,Zenész, fotós, videós, esküvői ruhák. Most először lesz majd alkalmi ruhabemutató, mert gondoltunk arra is, hogy az örömanyáknak, testvéreknek, nagynéniknek ezen a napon csinosan kell öltözködni. Összesen húsz kiállító van és mindenki próbál legjobb ajánlatot adni az ifjú párnak.”

A Menyegző Fesztiválról nagyon jók a visszajelzések.

TÁBORI LÁSZLÓ, szervező: ,,A hetedik Menyegző Fesztivált tartjuk most és vannak kiállítók, akik már 7 éve rendszeresen járnak. Természetesen vannak újak is, de azért most már úgy néz ki, hogy kialakult egy olyan mag, aki minden évben itt van a kiállításon. Nem csak ceglédiek, hanem egészen Albertirsától Nagykőrösig, valamint Tápiószeléről is jönnek kiállítók.”

A házasulandók a leendő nászútjukhoz is kaphattak ötleteket a kiállításon. A tapasztalat szerint az esküvő és lakodalom előtt 3-4 hónappal mindenképpen érdemes elkezdeni a szervezést és lefoglalni a szolgáltatásokat.