Boldog születésnapot!

1022

A munka és a szerető család a hosszú élet titka-ezt mondta Kudar László Lajosné., akit 90.születésnapja alkalmából köszöntöttek a hétvégén. Lányai, vejei, unokái és dédunokái mellett az alpolgármester is hosszú, boldog éveket kívánt Karolin néninek. Az ünnepelt 90 szálból álló gyönyörű csokrot és egy fotókönyvet is kapott ajándékba a családjától.

Virággal és ajándékcsomaggal érkezett Hegedűs Ágota, hogy a város nevében felköszöntse születésnapján Kudar László Lajosné, Karolin nénit. A 90.születésnapra a miniszterelnök és a polgármester által aláírt oklevéllel is köszöntötték az ünnepeltet. Karolin néni meghatódva fogadta az alpolgármester és imádott családja: gyermekei, vejei és unokái köszöntését. A 90.születésnapra egy gyönyörű fotókönyvet is készített neki lánya, amelyben minden fontos pillanat, közös élmény megtalálható. Karolin néni világéletében dolgozott, a Május 1. ruhagyárból ment nyugdíjba. Varrónőként kemény, munkás évtizedek vannak mögötte, de mindig szorgalmas volt.

KUDAR LÁSZLÓ LAJOSNÉ: Mindig mikor díszíteni kellett akkor a főnök jött és mondta, hogy: Lincsike nem marad munka nélkül, mert akkor már hozom az újat.

Karolin néni a mai napig maga igazítja, alakítja át a ruháit, ha úgy érzi, máshogy jobban tetszene neki. A szépkorú asszonynak két lánya született, és van négy unokája illetve három dédunokája is. Azt mondta: a hosszú, boldog élethez nagyon fontos a szerető család, ami neki megadatott. És még valami kell: a munka. Karolin néni ezt üzeni a fiatalabb generációknak:

KUDAR LÁSZLÓ LAJOSNÉ: Az utolsó percig míg csak tudnak dolgozzanak! Mert én is mikor elmentem nyugdíjba akkor még nem volt semmi bajom hála Istennek, és addig mindig varrtam.

Manapság már tévézni szeret a legjobban-mondta Karolin néni. A születésnapi délutánról nem hiányoztak a finom ételek és persze a virágok sem, amiket az ünnepelt annyira imád. A szemet gyönyörködtető ajándékcsokor természetesen 90 szálból áll.