Bútorokat nyert a Fejlesztő Óvoda

1106

Vadonatúj gyerekbútorokat nyert a Losontzi István EGYMI Gyógypedagógiai Óvoda. A szekrényeket, székeket és asztalokat ma délelőtt szállították az intézménybe. Az egyik óvodás, Bodor Bence rajzával neveztek rajzpályázatra, az alkotás sok szavazatot kapott a ceglédiektől is, így megnyerték az óvodai bútorokat. A régi, 30 éves berendezést lecserélve hétfőtől már megszépült külsővel várják az óvodásokat.

Ma délelőtt érkeztek meg a Losontzi Iskola Gyógypedagógiai Óvodájához azok a bútorok, amelyeket egy sikeres pályázaton nyertek. A Lola Óvodai Bútor rajzversenyén indultak.

VARGA ANDREA, pedagógus: Tápiószőlősről hozzánk járó kisfiú, a Bodor Bence rajzával neveztünk be. Nagyon rövid időn belül több mint kétezer szavazatot sikerült összegyűjteni, amivel gyakorlatilag megnyertük ezeket a gyönyörű bútorokat, amiket a mai nappal ki is szállítottak hozzánk.

Bence rajzát sok ceglédi hírportálon megosztották, és magánszemélyek is saját facebook oldalukon. Óriási összefogás kezdődött, rengeteg szavazat érkezett, amiért ezúton is hálás szívvel mondtak köszönetet az intézmény vezetői, munkatársai.  A vadonatúj székek, asztalok és szekrények nagyon jó helyre kerülnek, szükség van a régi berendezés cseréjére.

VARGA ANDREA, pedagógus: Nagyon régi bútoraink vannak, úgyhogy mindenféleképpen jól fog jönni, hogy még szebb környezetben tudjuk a gyerekeket fogadni. Mondhatni, hogy közel 30 éves régi bútorok ezek, úgyhogy nagy örömünkre hétfőtől egy sokkal szebb környezetben várjuk majd a kisovisainkat.

Az új bútorok az autizmussal élők óvodai csoportjába kerülnek. Varga Andrea egy újabb örömhírről is beszámolt: a Pedagógusok Szakszervezetének játékában szintén nyertek. Oda farsangi képpel neveztek, és a sok szavazatnak köszönhetően 50 ezer forintos vásárlási utalvány lett a jutalmuk, amelyből mozgásfejlesztő eszközöket vásárolnak majd.