Családi nap kalandokkal

447

Családi napra várta dolgozóit Cegléd egyik legnagyobb munkáltatója. Az Infineon Kft a kalandparkba hívta egész napos kikapcsolódásra a családokat. A programok összeállításánál egyértelműen a gyerekek álltak a középpontban, de a felnőttek is bőven találtak kedvükre szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket.

A cég minden évben igyekszik színes kikapcsolódási lehetőségekkel megajándékozni a dolgozókat és persze a családokat. A dolgozók pedig szívesen részt is vesznek ezeken a napokon. Már kora reggel sokan várták a programokat, ezt örömmel üdvözölte a cég vezetője, Bodor József is. Volt ugrálóvár, bűvészműsor, koncert, kézműves foglalkozás, lovaskocsikázás, ingyenes egészségszűrő program a felnőtteknek, ingyenes büfé a családoknak. És persze a kalandpark is folyamatosan várta a kicsiket és nagyokat. Folyamatosan apróbb és nagyobb lábak taposták a különleges játékokat.

BABICZ DORINA: „Mit játszottál? Ilyen akasztósokat, mászókásakat, meg mindenen átmentünk. Végigjártad az egész pályát? Igen.”

VARGA BENCE ZSOLT: „Mi az amit szeretnél kipróbálni? Láttál olyat? Azt a pisztolyosat ott.”

A legkisebbek persze még folyamatosan lekötik szüleik figyelmét, de így is nagy élmény a családnak egy-egy ilyen program.

KIS GERGELY: „Miért jó ez a családi nap? Azért, mert itt van mindenkinek a családja egyszerre és ki tudunk kapcsolódni együtt a munkából egy picit. Minden családi napra el szoktatok jönni? Mindegyikre, persze amikor el tudunk jönni.  Szerintem eddig az összesen itt voltunk.”

Az estig tartó program zárásaként kvízjáték is várta a családokat, de a tó adta lehetőségeket is kihasználhatták, hiszen a rendezvényt szombaton még az időjárás is kegyeibe fogadta.