Dél-Afrikában lépett fel a Hegeshow formáció

937

Dél-Afrikában lépett fel a HegeShow. Hegedűs László és Takács Zoltán triálosok- a sok hollywood-i filmből is ismert helyen- Sun City-ben mutatkoztak be több mint ezer ember előtt. A fiatal tehetségek a napokban jönnek haza és itthon folytatják a turnézást.

Mondhatni egy hatalmas álom teljesült azzal, hogy Dél-Afrika egyedülálló üdülőkomplexumában a Sun City-ben léphetett fel a Hegeshow formáció. A triál sportág óriási látványosságnak számít Dél-Afrikában. Hegedűs László és Takács Zoltán triálosok nagyon örültek a felkérésnek.

HEGEDŰS LÁSZLÓ, triálbajnok: ,,Megtaláltak bennünket youtube-on látták az egyik videónkat és azt, amit mi készítettünk és azok az ugrások annyira megtetszettek nekik, hogy azt mondták, hogy ezt ők szeretnék mindenképpen.”

A mindössze négy perces fellépésért 24 órát utaztak a fiatalok, de egy cseppet sem bánják, hiszen rengeteg élménnyel gazdagodtak.

HEGEDŰS LÁSZLÓ, triálbajnok: ,,Az a hely, ahol most vagyunk Sun City, ez ahol rengeteg hollywood-i sikeres filmből ismerős lehet ez a helyszín. Nekünk ez egy óriási elismerés, hogy itt a Sun City-ben megrendezésre kerülő eseményen léphettünk fel egy hatalmas céges napon, több mint ezer alkalmazott kapott meghívást rá. Tényleg valami elképesztő és fantasztikus, ez az a hely, amire én azt mondom, hogy eddig életemben még ilyet és ehhez foghatót nem láttam.”

Hege arról is beszélt, hogy Dél-Afrika bár csodálatos kellőképp veszélyes is. Vannak helyek, ahol nem ajánlatos sötétedés után mászkálni.

HEGEDŰS LÁSZLÓ, triálbajnok: ,,Mi kértünk is egy sofőrt, aki biztonsági emberként is funkcionált mellettünk. És ő szállított a fellépés helyszínére. Az volt a nagyon furcsa, hogy itt Dél-Afrikában óriási nagy szegénység van, viszont vannak olyan helyek, amik meg olyan luxus helyek, ami elképesztő.”

A srácok a napokban érkeznek haza és mint mondták nincs megállás, hiszen számtalan fellépésük lesz Magyarországon is.