Döntetlen a Doroggal

501

A labdarúgó NB II 22-ik fordulójában havazás miatt elmaradt Sopron – Cegléd mérkőzést május 16-án pótolta a CVSE, a vége 3:1-es vereség lett. A múlt szerdai, idegenbeli meccs után vasárnap, a 36-ik fordulóban a piros-fekete csíkos mezben pályára lépő Dorog együttesét fogadta Albertirsán a Vasutas.
A találkozó ellentétes félidőket hozott és az első játékrészben jobban játszó Dorog – igaz, hatalmas hibát követően – a 18. percben meg is szerezte a vezetést: Nánási az időközben kapuját elhagyó hálóőrhöz akarta visszagurítani a labdát, de az így Faragóhoz került, aki az üres kapuba gurított. 0-1.
32. perc: Egy szöglet után a magasra felugró Városi fejelt kapura. Alig tévesztett célt a játékszer.
Fordulás után a Dorog kapusának, Vajdának – akinek addig egy védeni valója sem volt – már több lehetősége is nyílt jó formájának bizonyítására.
55. perc: Nagy lendülettel és jó cselekkel csaknem az alapvonalig jutott el Szilágyi, a kapu elé lőtt, Vajda védett.
56. perc: Albert védőkről lepattanó lövése Szilágyi elé került. A már vert kapus helyett a jobb kapufa mentett.
58. perc: Nyilas lövése nem sikerült, de az átadásnak pont jó lett. Hujber nem is hibázott. 1-1.
60. perc: A csereként pályára lépő Peres célozta meg a kaput. A labdát a Dorog kapusa a léc alól bravúrral ütötte szögletre.
67. perc: Sándor átadásával Damásdi lépett ki a védők közül, lövése alig kerülte el a jobb sarkot.
76. perc: Szedlár baloldali szabadrúgását Városi fejelte a hosszú sarok felé. Mint korábban Damásdi esetében, most is csak néhány centi hiányzott a gólhoz.
79. perc: Egy rossz átadás, így a vendégekhez került a labda. Szedlár húzott el vele a balszélen, de a Vasutas kapusa, Mursits a helyén volt, bravúrral védett.
92. perc: Farkas játszott Damásdihoz. A fiatal csatár lövése alig kerülte el a felső sarkot.
Összességében a Ceglédnek több helyzete volt, de a látottak alapján nem igazságtalan az 1-1-es végeredmény.