Egy győzelem, egy vereség

589

Az U12-es Leány Kézilabda Országos Gyermek Bajnokság első fordulójában szombaton Örkényben lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák U11-es korosztálya. A ceglédi gyerekek először legyőzték a házigazdák első csapatát, majd kikaptak a Tápiószelétől.
U12-es Leány Kézilabda Országos Gyermek Bajnokság, I. forduló
Inárcs-Örkény KC I. – Ceglédi Kék Cápák U11 4-16 (1-8)
Örkény, 150 néző. Vezette: Réti, Szonderik.
Cegléd: Kovács Emma (kapus), Orlov Katinka 7, Kaposvári Vanda 4, Dobozi Luca 3 (1), Ferenczi Lili 2, Bodor Mónika, Csombai Izabella, Kuszkó Cintia, Öhler Laura.
Kiállítás: 4, ill. 8 perc
Hétméteres: 1/1, ill. 3/1
Euronovex USE I. – Ceglédi Kék Cápák 26-9 (13-2)
Ceglédi gólszerzők: Orlov Katinka 7 (2), Kaposvári Vanda 1 (1), Ferenczi Lili 1.
Kiállítás: 0, ill. 6 perc
Hétméteres: 4/4, ill. 6/3
Pudics Zsolt edző: Az Örkény ellen erőn felül védekeztek a lányok, amihez kiváló kapusteljesítmény is párosult. Jó volt látni az elszántságukat és azt, mennyire tudnak küzdeni egy hasonló képességű csapat ellen. A hazaiak alig tudtak eljutni a kapunkig, mindössze 11 lövésük volt. Támadásban még rengeteg volt a hiba, van bőven javítanivalónk. A második meccsünkön már a megilletődöttség és a félelem volt az úr, aminek köszönhetően minden statisztikánk leromlott. Persze ebben a korosztályban még nem az eredmény az elsődleges, de ha már előre feladjuk fejben a meccset, akkor így átfut rajtunk az egyébként jó erőkből álló Szele. Gratulálok az első meccsen mutatott remek hozzáálláshoz és a győzelemhez!