Ismét nyert az U14

567

Az U14-es Leány Kézilabda Országos Gyermek Bajnokság III. osztályának 2. fordulóját Érden rendezték meg vasárnap. A Ceglédi Kék Cápák a helyi Treff 07 és a Nagykáta csapataival mérkőztek meg. Mindkét ellenfelét magabiztos különbséggel győzte le a Cápa csapat, megőrizve idei bajnoki veretlenségét.
U14-es Leány Kézilabda Országos Gyermek Bajnokság. II. osztály, 2. forduló
Nagykáta SE – Ceglédi Kék Cápák 10-24 (1-12)
Érd, Treff Csarnok, 80 néző. Vezette: Benke, Dancsó.
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Pintér Zsófi 6, Kökény Hanna 5, Kádár Kata 5 (3), Pető Luca 2, Kelemen Réka 1 (1), Fehér Dorina 1, Omelka P. Kíra 1, Imregi Boglárka 1, Takó Emese 1, Vágány Noémi 1, Csombai Mirella, Berényi Norina.
Kiállítás: 4, ill. 2 perc
Hétméteres: 1/0, ill. 6/4
Treff 07 SE – Ceglédi Kék Cápák 9-30 (6-18)
Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Pető Luca 5, Imregi Boglárka 5 (2), Takó Emese 5, Kökény Hanna 5, Kádár Kata 4, Pintér Zsófi 2, Horváth Evelin 2, Fehér Dorina 1, Kapusi Annamária 1, Kelemen Réka, Vágány Noémi, Spolmin Rebeka.
Kiállítás: 2, ill. 2 perc
Hétméteres: 0/0, ill. 2/2
Spolmin Roberta edző: Az első meccsünket a Nagykáta ellen játszottuk. Szokatlan módon, két beállós alapfelállással kezdtek, ami egy kicsit meglepte a csapatot, de nagyobb fennakadást nem okozott a védekezésben, ráadásul a kapusteljesítmény is remek volt, így mindössze egy gólt kaptunk az első félidőben. Támadásban bátran 1:1-eztek a lányok, a beállónkat is gyakran helyzetbe tudtuk hozni és labdaszerzéseket követően a lerohanások is hatékonyak voltak. A második ellenfelünk a házigazda volt. Az első félidő elején még nem volt olyan határozott a védekezésünk, de aztán sikerült elkapnunk a fonalat és végig uraltuk a mérkőzést. Összességében gratulálok a lányoknak a győzelmekhez, és a fordulón nyújtott teljesítményükhöz!