Elkezdődött a csapatbajnokság az asztaliteniszezőknél

428

Férfi asztalitenisz NB I, szeptember 5.
Pálosi SK Eger I. – Szuperinfó-CVSE I. 10:4
Győztek: Zakar Kristóf 2, Medvegy Ákos 2.
Szorosabb is lehetett volna a bemutatkozó mérkőzés, ha az egyik párost hozza a Cegléd, amire megvolt az esély. A koronavírus miatt az utolsó pillanatban – németországi csapatban játszó – extraliga szintű játékos igazolt vissza Egerbe, aki nagyon megerősítette a hazai csapatot. Medvegy Ákos Szarvasról érkezett a CVSE-hez, s a kezdeti bizonytalanság után két nagyszerű győzelmet aratott. Zakar Kristóf küzdőszellemének köszönhette győzelmeit.
Asztalitenisz NB III, szeptember 5.
Csemői Palotás I. – Szuperinfó-CVSE II. 5:13
Győztek: Szalkai Attila 4, Török István 3, Tótin Kristóf 3, Bánfi Balázs 2 és a Tótin-Bánfi páros.
A Csemői Palotás NB III-as bemutatkozó meccsét éppen a ceglédi csapattal játszotta. Bozsó Norbert helyett szolnoki igazolás, Bánfi Balázs ugrott be, aki nagyszerűen helytállt, édesapja ellen is meccselt és nyert. Izgalmas kezdet után sima ceglédi győzelem született, a végeredmény nem tükrözi a mérkőzések szorosságát.
Asztalitenisz Pest Megye I/A, szeptember 4.
Szuperinfó CVSE III. – Dabas-Sári ASE 14:4
Győztek: Fodor Árpád 4, Hoffer Gábor 3, Ungureán Dorka 3, Dr. Dervaderics Csaba 2 illetve a Fodor-Ungureán és a Hoffer-Dervaderics párosok.
Asztalitenisz Pest Megye I/B-C, szeptember 4.
Szuperinfó-CVSE IV. – Dunaharaszti MTK VI. 14:4
Győztek: Virág György 4, Unghváry András 4, Telek Kristóf 4, Petrik Sebestyén 1 és a Virág-Unghváry páros.
A vártnál könnyebb volt mindkét megyei mérkőzés, a fiatalok is remekül helytálltak. Ungureán Dorka (13) három illetve Telek Kristóf (10) négy győzelme nagyszerű eredmény.