Tour de Hongrie előkészületek

1191

A tévések és a szervezők tartottak terepszemlét a városban a kerékpáros körverseny kapcsán. Június 30-án érkezik a Tour de Hongrie mezőnye Ceglédre, a befutót a Digi Sport élőben közvetíti. A tévések a kameraállások helyszíneit is kijelölték. A versenynek nagy reklámértéke van, arra is lehetőség lesz, hogy városunk bemutatkozzon az országos csatornán.

Ez már a második év, hogy Cegléd az egyik állomása a magyar kerékpáros körversenynek. A profi versenyzőkből álló mezőny június 30-án érkezik városunkba. A befutót a Digi Sport élőben közvetíti.

TOLDI TAMÁS, szervező, Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny: Az is nagyon fontos, hogy ne csak a kerékpárversenyt mutassuk, hiszen az egy szűkebb szegmenst érint, viszont Cegléd bemutatása az nagyon fontos lehet, hiszen ez egy nagyon szép város. Én már tavaly is voltam itt, és nagyon tetszett.

A város is bemutatkozási lehetőséget kap az országos csatornán, ez nagy reklám lehetőség Ceglédnek. A Digi Sport munkatársai és a verseny egyik szervezője bejárást tartottak a belvárosban, kijelölték a legideálisabb kameraállásokat, a kivetítők helyét is. Több mint száz profi kerékpáros érkezik a városba alig több mint két hét múlva.

TOLDI TAMÁS, szervező, Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny: Míg tavaly a legerősebb csapat is egy nagyon erősnek számított, az idén még sokkal nagyobb biciklis sztárok jönnek el. Californiai szakasz győztesek fognak rajthoz állni, illetve célba érkezni a ceglédi szakaszon.

A Tour de Hongrie teljes távja 750 kilométer, a befutó mellett sok más program is várja majd a ceglédieket a belvárosban június 30-án, délután. Lesz triál bemutató és különleges kerékpárokat is ki lehet majd próbálni.