Értékes érmek

603

Asztalitenisz NB III, november 29.
Szuperinfó-CVSE II. – Maglód TC I. 18:0
Győztek: Szalkai Attila 4, Török István 4, Hörömpő Ferenc 4, Bozsó Norbert 4 illetve a Szalkai-Török és a Bozsó-Hörömpő párosok.
Asztalitenisz Pest Megye I/A
Szuperinfó-CVSE III. – Maglód TC II. 11:7
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 3, Hoffer Gábor 2, Dr. Dervaderics Csaba és a Fodor-Tótin páros.
Az NB III-as csapat nagyon simán, de a megyei együttes is könnyedén tudott nyerni a Maglód I és II. számú csapata ellen.

Országos Ifjúsági TOP 24 Asztalitenisz-verseny, Győr, november 30. – december 1.
2. Ócsai Máté
23. Hörömpő Ferenc
Az ifjúsági korosztály második legértékesebb versenyét rendezték Győrben. A ceglédi színeket két játékos is képviselte. Az első nap 4 db 6-os csoportba sorsolták a mezőnyt kiemelés szerint, majd vasárnap már 3 db 8 fős csoport következett. Máté az első napot hibátlan mérleggel zárta, míg Ferinek több esélye is volt csoportjában a győzelemre, de egy kicsi mindig hiányzott. A nehéz és fontos mérkőzések másnapra maradtak. Máté itt is nagyon szépen menetelt, megverte Huzsvár Eriket 3:2-re, majd Terék Norbertet 3:0-ra. A döntő mérkőzést a most már Németországban profiskodó Both Olivérrel vívta. Itt az első játszmában volt esély, utána már az ellenfél dominált. Hörömpő Ferenc végül két győzelmet szerzett, így a 23. helyen zárt. Összességében nagyszerű eredmény Ócsai Máténak a 2. hely, főleg annak fényében, hogy Máté még 2 évig ebben a korosztályban versenyez.

Pest Megyei Diákolimpiai Döntő, Taksony, december 1.
I-II. korcsoport
A kategória
I. Telek Kristóf (Táncsics Mihály Ált. Isk.)
B kategória
III. Fekete Viktor (Várkonyi István Ált. Isk.)
A körzeti versenyek győztesei találkoztak Taksonyban A (igazolt) és B (nem igazolt) kategóriában. Egyéniben Telek Kristóf elsőként végzett és mehet az országos döntőre, míg Fekete Viktor 3. lett. Utóbbi a négyes csoportban másodikként végzett, majd a döntőbe jutásért 3:1-re, szoros játszmákban maradt alul veresegyházi ellenfelével szemben.