Évértékelő állománygyűlést tartottak

1131

Eredményes évet zárt a Ceglédi rendőrkapitányság. Ez derült ki a tegnap tartott állománygyűlésen elhangzott beszámolóból. A térség közbiztonsága 2013 óta folyamatosan javul. Ez a folyamat pedig 2016-ban is folytatódott és a remények szerint az idei évben is így lesz – mondta a ceglédi rendőrkapitány.

Az állománygyűlés után vendégünk volt a stúdióban, Dr. Mihály István, Pest megye rendőrfőkapitánya. A vele készült beszélgetést holnapi Háttér magazinunkban láthatják.

Ahogy a pest megyei rendőrség, úgy a ceglédi kapitányság is a közbiztonság javítása szempontjából eredményes évet zárt – hangzott el az állománygyűlésen.

TÖRÖK CSABA r. alezredes, rendőrkapitány: „Jelentem, az elmúlt évben a Ceglédi rendőrkapitányság állománya kitartó, szorgalmas, szakmailag felkészült, a kitűzött célok érdekében tenni akaró, felelősségteljes munkát végzett. A rendőri állomány és a munkánkat segítők közös fellépésének köszönhetően 2013 óta folyamatosan, így 2016-ban is javult a ránk bízott Ceglédi járás közbiztonsági helyzete, az állampolgárok rendőrségről alkotott véleménye pozitívabb lett mint korábban.”

Az pedig, hogy milyen rendőrség megítélése szintén kiemelten fontos az állomány számára. Csakúgy, mint a köz és a közlekedésbiztonság javítása.