Fánkot és teát osztottak ma hajnalban a ceglédi cégnél

5280

Fánkot és teát osztottak ma hajnalban az egyik legnagyobb ceglédi cég dolgozóinak. Az elektronikai vállalat fontosnak tartja, hogy alkalmazottjait a juttatásokon kívül egyéb módon is jutalmazza. Most a farsang jegyében kedveskedtek a munkavállalóknak.

Gőzölgő, forró tea és ízletes fánk fogadta ma, kora reggel az egyik legnagyobb ceglédi elektronikai cég dolgozóit. Mindenki meglepődve vette át a finomságokat.

RAGÓ ÉVA: ,,Köszönöm szépen jól esett.”

Éva például már négy és fél éve dolgozik a cégnél és nagyon hasznosnak tartja a vállalton belüli rendezvényeket.

RAGÓ ÉVA: ,,Összehozza a munkatársakat, meg a család is többet van együtt.”

Egy másik munkavállaló Nagy Zoltán pedig fél éve dolgozik a cégnél, neki is jól esett a kora reggeli meglepetés.

NAGY ZOLTÁN: ,,Eléggé meglepő volt, nem gondoltam volna.”

Az egyre növekvő vállalat fontosnak tartja, hogy a dolgozókat a juttatásokon kívül egyéb módon is jutalmazza. Idén első alkalommal a farsang jegyében teával és fánkkal kedveskedtek számukra. De emellett több éves hagyomány a családi nap, a gyereknap, karácsonykor pedig korcsolyapálya jegyeket osztottak a munkavállalóknak. Továbbá a cég már a kezdetek óta számos módon támogatja az egészség megőrzését.  Sporttevékenységeket, véradó napokat, influenza elleni védőoltást és kétévente szemészeti vizsgálatot is szerveznek. De nagy népszerűségnek örvend a vállalat által már több alkalommal megszervezett karriernap is, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a céggel és a lehetőségekkel. A vállalat nem csak létszámban növekszik évről, évre, hiszen lassan végéhez érnek az új épület kivitelezési munkálatai is. Idén tavasszal pedig birtokba vehetik a dolgozók.