Farsangi buli a fürdőben

1423

Farsangi vízi házibulit és retro fergeteget tartottak hétvégén a Ceglédi Gyógyfürdőben. A vendégeket hangulatos fényekkel, szauna szeánszokkal, és ízletes koktélokkal várták. Az éjfélig tartó rendezvényen értékes tombolanyereményeket is kisorsoltak.

Zene, fények, koktélok és szauna szeánszok – így várták a hétvégén az éjszakai fürdőzésre a vendégeket.

TÓTH GÁBOR, marketing munkatárs, Gyógyfürdő és Szabadidőközpont: ,,Ez a buli a februári programunkba illeszkedik, ugyanis innentől kezdve minden hónapunknak lesz egy tematikája, ez a megújulás és a farsang hónapja. Ez pedig egy vízi fergeteg, amit annak szántunk, hogy egy komplex szórakozást nyújtson abban a tekintetben, hogy szauna szeánszok, játékok, fürdőzés, zene, mindenféle érdekesség lesz az éjszaka folyamán.”

A vízi buliban különböző játékokban is részt vehettek a fürdőzők: például volt lábszépség verseny. De volt karaoke és közös táncolás is.

TÓTH GÁBOR, marketing munkatárs, Gyógyfürdő és Szabadidőközpont: ,,Éppen most voltunk túl egy láb szépség versenyen, a következő órákban lesz egy Szécsi Pál össztánc, ez egy ilyen retro táncolás lesz és 23.órakor lesz egy karaoke party, és azt követően tombolaszelvényeket húzunk, közben pedig a kedves vendégek koktélokat fogyaszthatnak, illetve borokat kóstolhatnak.”

Szeretnék színesebbé tenni a vendégek számára az éjszakai fürdőzéseket. Így minden hónapnak lesz egy különleges témája.

TÓTH GÁBOR, marketing munkatárs, Gyógyfürdő és Szabadidőközpont: ,,Alapvetően egyelőre a szezon előtt az éjszakai fürdőzéseket kívántuk megújítani és el is neveztük ezt új hullámnak. Mégpedig azért, hogy a ceglédi éjszakák olyan újszerűek legyenek, amikor egy családnak, párnak érdemes legyen eljönni ide a fürdőbe és itt, akár a szaunában, akár a vízben, akár koktélt kortyolgatva, akár a limonádét, gyümölcslevet fogyasztva egy kellemes megalapozása legyen az éjszakának.”

Most szombaton, február 11-én este pedig a párokat várják majd különleges programmal a fürdőben.