Fontos győzelem az NB I-ben, bravúr az NB III-ban

228

Férfi asztalitenisz NB I, április 14.
Szuperinfó-CVSE I. – Apagy ASE I. 12:6
Ceglédi győztesek: Ócsai Máté 4, Biedermann Dániel 3, Molnár Gergely 2, Gergye Zoltán 2 illetve a Biedermann-Molnár páros.
Az idegenbeli döntetlen után szoros találkozó volt várható a tabella 5. és 6. helyezettje között. Ócsai Máté jó játékkal és 4 győzelemmel járult a magabiztos hazai győzelemhez, minden mérkőzését döntő játszmában nyerte meg! Kis szerencsével a 4. hely is elérhető három fordulóval a bajnokság vége előtt
Asztalitenisz NB III
Szuperinfó-CVSE II. – Dabas SE I. 10:8
Ceglédi győztesek: Szalkai Attila 3, Péter Aladár 2, Lőrinczi Károly 2, Hörömpő Ferenc 1 valamint a Szalkai-Lőrinczi és a Péter-Hörömpő párosok.
A listavezető látogatott Ceglédre és előzetesen nem a házigazda volt az esélyes. A CVSE nagy harcot folytat a tabella alsó részén a 6-9. hely között. A mérkőzés jól indult, hiszen mindkét párost sikerült megnyerni. Ezt követően az első kör végén 4:1-re majd 6:2-re elhúzott a Vasutas, de ezután 6:6 lett. Izgalmas és színvonalas meccsek után végül sikerült a bravúr. Szalkai Attila 3 győzelme nagyszerű eredmény – őt csak az egykori Európa-bajnok Kriston Zsolt győzte le –, de végül mindenkinek sikerült hozzátenni ehhez a kiváló sikerhez.