Vízilabda OB I/B és utánpótlás

646

A hétvégén a sátorbontás előtt még hazai környezetben fogadta a felnőtt férfi OB I/B-s bajnokságban szereplő vízilabdacsapat a Racionet Honvédot. A CVSE ott folytatta a kiváló szereplést, ahol múlt héten abbahagyta, hisz akkor a csoportelső Nagykanizsát verte remek játékkal 7:6-ra, és most a rájátszás első mérkőzésén a Honvéddal szemben is megszerezte a három pontot. A mérkőzést gólerős támadásaiknak és remek védekezésüknek köszönhetően nyerték meg. A meccsről hiányzó három meghatározó játékosukat pótló ifi játékosok nagyszerűen helytálltak és megmutatták, hogy lehet rájuk számítani.
Férfi vízilabda OB I/B
Ceglédi VSE – Racionet Honvéd 13:9
Ceglédi gólszerzők: Práczky Károly 4, Ujházi Andor 2, Varga Márk 2, Pusztai Bence 2, Simon Balázs 2, Petrényi Botond.
Székesfehérváron mérkőzött vasárnap az országos bajnokságban szereplő fiú ifjúsági, serdülő és gyermekcsapat.
Az ifik mérkőzése nagyon kemény volt, mindkét csapat elszántan küzdött és felváltva estek a találatok, de a vége előtt 24 másodperccel, 7:7-es mérkőzésállásnál Korb Zsombor akciógóljával megszerezte a győzelmet a Cegléd.
Országos ifjúsági vízilabda-bajnokság
FVSE – Ceglédi VSE 7:8
Ceglédi gólszerzők: Simon Balázs 4, Pusztai Bence 2, Szilágyi Márk, Korb Zsombor.
A serdülőknél az első negyedben eldőlt a három pont sorsa, hiszen dekoncentráltan
és fegyelmezetten játszott a CVSE, amit az ellenfél kihasznált, így a második negyedet már ötgólos hátránnyal várhatta a Cegléd. A meccs hátralevő részében már csak az eredmény után futottak és arra törekedtek, hogy a különbség minél kisebb maradjon a két csapat között.
Országos serdülő vízilabda-bajnokság
FVSE – Ceglédi VSE 12:7
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 4, Rajkort Zsolt 3.
A gyermek korosztályból sokan betegség miatt nem tudtak megfelelő edzésmunkát végezni az elmúlt hetekben illetve többen a mérkőzésről is hiányoztak. A fehérvári csapat megérdemelten nyerte az összecsapást. A ceglédi fiatalok küzdöttek, de ez most ennyire volt elég. A kapusok teljesítménye a ceglédi oldalon kiemelkedő volt.
Országos gyermek vízilabda-bajnokság
FVSE – Ceglédi VSE 17:3
Ceglédi gólszerző: Fekete Ákos 3.