Fontos meccset nyertek a Cápák

922

A női kézilabda NB II 20. fordulójában, szombaton a KSI-t fogadta a Gál József Sportcsarnokban a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és junior csapata. A felnőttek jól játszottak, fontos mérkőzésen nyerni tudtak, a juniorok pedig tisztes küzdelem mellett vereséget szenvedtek.

Női kézilabda NB II

Felnőtt

Ceglédi Kék Cápák – KSI Kézilabda Akadémia 32–23 (16–12)

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Prókai Anett 8, Oláh Henrietta 4/1, Tóth Adrien 4, Tóth Ágnes 4, Dobos Renáta 3,  Halasi Réka 3/2, Spolmin Roberta 3, Kisjuhász Petra 2, Hörömpő Dóra 1, Mihály Evelin.

Kiállítás 8 ill. 6 perc.

Hétméteres 3/2 ill. 3/3.

Junior

Ceglédi Kék Cápák – KSI Kézilabda Akadémia 16–34 (11–19)

Cegléd: Törőcsik Fruzsina, Hornyik Orsolya (kapusok), Fedák Antónia 4/2, Német Beáta 4/1, Ványi Flóra 4, Nagy Aletta 2, Petrovics Fruzsina 1, Mód Klaudia 1/1, Veres Anna, Koncsik Ella, Peszeki Laura, Dúzs Szófia, Farkas Fruzsina, Rajkort Beatrix.

Kiállítás 0 ill. 2 perc.

Hétméteres 9/4 ill. 3/3.

Jakab László edző: A héten megbeszélt és gyakorolt taktika hellyel-közzel megvalósult. Úgy vezettünk a szünetben már négy góllal, hogy tudtuk, az ellenfelünk egy futós, ügyes csapat. A lányok ott voltak fejben és a most nem kimagasló kapusteljesítményt jó védekezéssel kompenzáltuk. A második félidei megingásunkat tudtuk korrigálni és onnan ismét “normális” kerékvágásban tudtunk kézilabdázni. A kilencgólnyi különbség teljesen reális volt ezen a mérkőzésen, ami óriási fegyvertény, mert a KSI sok meglepetést okozott már idegenben is. Gratulálok a csapatnak. A juniorok megilletődötten játszottak, a fejükben benne volt, hogy ellenfelünk jobb csapat, akik sokkal többet edzenek. A Blanka ma nem tudott játszani, nem volt annyi lehetőségem cserélni középen. Szépen helytálltunk, de bátortalanok voltunk.