Gyereknap az otthonban

1533

Nagyszabású évzáró gyereknapot tartottak ma a Molnár Mária Református Fogyatékos Otthonban. Számos programmal készültek az intézmény lakóinak. Voltak koncertek, bohóc és bűvész bemutató. A gyereknapra vendégek is érkeztek és többen adományoztak is az intézménynek. Az Infineon Kft. például nagy összegű támogatást nyújtott át az intézményvezetőnek.

Gyerekek tucatjai töltötték meg a Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló – Gondozó Otthon udvarát ma délelőtt. Hiszen különleges programokkal készültek a szervezők az intézmény lakóinak és a vendégeknek is.

BIRINYI MÁRK, intézményvezető, Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthon: ,,Ez a gyereknapunk egy picit különleges is, mert az AGAPÉ, ez az alapítvány kifejezetten a gyermekotthon támogatására jött létre. Ebből adódóan egy nagyon szép programot tudtunk összeállítani. Nemsokára kezdődik majd a Buborék együttes koncertje, akit a kisgyermekes szülők nagyon jól ismernek és a mi gyerekeink is nagyon szeretik őket. Ma lesz még bohócműsor, bűvészműsor, továbbá kézműves sátorral is készültünk a gyerekeket.”

Még mielőtt a programok elkezdődtek volna, Bereczky Örs református lelkész közös éneklésre hívta a résztvevőket. A gyereknapra vendégek is érkeztek, az Infineon vállalatával már régóta jó kapcsolatot ápol az intézmény. A cég képviselői most sem üres kézzel érkeztek.

KÁSZONYI PÉTER, HR vezető, Infineon Technologies Cegléd Kft.: ,,Ez alkalommal is hoztunk valamit, talán egy kicsit különlegesebb, mint a korábbi alkalmakkor. Most nem csak a magyar vállalat dolgozói, hanem a német anyavállalat munkatársai is küldtek adományt. Idén egy rangos versenyen nyertünk és közösen úgy határoztunk, hogy ezt a nyereményt a gyermekotthonnak adjuk. Egy jelképes adománylevelet át is nyújtok igazgató úrnak.”

Továbbá szépen megmunkált madárodúkat is kapott az intézmény. Az otthon lakói kedves műsorral köszönték meg az ajándékokat és a támogatást. Ezek után pedig a Buborék Együttes koncertjével elkezdődött a gyereknapi móka.