Győzelemmel zárta az évet az U14-es csapat

869

A leány kézilabda U14 Területi Bajnokság felsőházának első fordulójában, szombaton Tápiószentmártonban a Gyomaendrőddel játszott a Ceglédi Kék Cápák korosztályos csapata. Az év utolsó játéknapján a ceglédi lányok nagy csatában győzték le ellenfelüket.
Leány kézilabda, U14 Területi Bajnokság
Gyomaendrődi NKSE – Ceglédi Kék Cápák 13–16 (7–7)
Tápiószentmárton, 50 néző, vezette Maródi, Novák.
Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina (kapusok), Tóth Fruzsina 8 (2), Orlov Katinka 4, Pásztor Petra 2, Héda Lorina 1, Kapusi Annamária 1, Józsa Luca, Csombai Mirella, Fehér Dorina, Dengi Csenge.
Hétméteres: 5/1, ill. 2/2.
Kiállítás: 0, ill. 2 perc.
Spolmin Roberta edző: Szombaton a Gyomaendrőd elleni mérkőzéssel megkezdődtek számunkra a felsőházi küzdelmek. Az ellenfelünkről azon kívül, hogy ők végeztek a másik csoportban az első helyen, nem tudtunk semmit. A lányokkal így azt beszéltük meg, hogy ha a tőlük telhető legjobban teljesítenek, nagy baj nem lehet. A csapatok végig fej-fej mellett haladtak. A kapusteljesítményünk fantasztikus volt, ahogy a védekezésünk is. Támadásban voltak hullámvölgyeink, de mindenki felvállalta a maga felelősségét, így valódi csapatjátékot mutattak a lányok. Végig fantasztikusan küzdött a csapat, ami miatt különösen értékes ez a győzelem. Örülök, hogy ilyen jó szájízzel tudunk téli szünetre menni. Gratulálok mindenkinek ehhez a teljesítményhez, nagyszerűek voltak a lányok!