Felemás évzárás

1057

A hétvégén a CVSE Vízilabda Szakosztályának csapatai befejezték a 2019-es bajnoki évet. Szombaton idegenben mérkőzött a serdülő, a 2006-os és a 2008-as együttes.

A serdülők Érden a Sportligettel kiváló iramú mérkőzést játszottak az évadzárón. A tabellán előttük lévő ellenféllel szembeni meccsen végig harcosan, támadó szellemben küzdöttek. Az eredmény döntetlen lett, ami a Sportliget csapatára nézve volt kedvező. Kiss Máté gólerős játéka illetve Hajdú Kornél remek játéka volt átlagon felüli, de kiemelkedő volt Soós Titusz is, s az egész csapat dicséretet érdemel.
Budapest Serdülő Fiú Bajnokság (2003)
Sportliget SE – Ceglédi VSE 12:12
Ceglédi gólszerzők: Kiss Máté 4, Kecskeméti Koppány 2, Hajdú Kornél 2, Soós Titusz 2, Csáthy Dániel, Szabó Róbert.

A Rusorán Péter 2006 Gyermekbajnokságban szereplő csapat a Nyéki Imre Uszodában az Oázis SC vendégeként mérkőzött. A találkozó az elvártaknak megfelelően alakult. Az első perctől kezdve a Cegléd irányított és a Cegléd akarata érvényesült a medencében, így magabiztosan győzött.
Rusorán Péter 2006 Gyermekbajnokság
Oázis SC – Ceglédi VSE 8:12
Ceglédi gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 3, Bíró Lola, Gujka Dominik, Soós Valér, Szikszay Milán, Borsos Blanka.

A Margitszigeten a 2008-as csapat az A-HÍD OSC Újbuda ellen ugrott a medencébe. Nagyon izgalmas és szoros mérkőzés volt, nagy küzdelem a bajnokság egyik legjobb és legagresszívebb csapata ellen. A találkozón ott volt a győzelem lehetősége többször is a ceglédiek kezében, de a kiharcolt emberfórokat nem tudták gólra váltani és olyan hibákat is vétettek, amit ezen a szinten már nem lehet. Ezektől eltekintve nagyon jól játszottak és óriásit küzdöttek, amivel nagy meglepetést okoztak az ellenfélnek. Ezt bizonyítja az is, hogy az utolsó 20 mp-ben kapták azt a gólt, amivel elveszítették a mérkőzést.
Kőnigh György 2008 Gyermekbajnokság
A-HÍD OSC Újbuda – Ceglédi VSE 5:4
Gólszerzők: Bálint Tamás, Vincze Zalán, Szendrei Attila, Bori Noel.