Győztek a vízilabdacsapatok

678

Az elmúlt hétvégén a Markovits Kálmán 2005 gyermekbajnokságban és a felnőtt OB I/B-ben szereplő csapatok szálltak vízbe. A gyermekcsapat szombaton a szombathelyi AVUS ellen mérkőzött Budapesten. A gárda a mérkőzést döcögősen kezdte, a kiharcolt helyzeteket és emberelőnyöket nem tudta gólra váltani. A meccs a harmadik negyedig kiegyensúlyozott volt, felválta estek a gólok. A harmadik negyedben viszont az ellenfél több hibát vétett, így kétgólos előnyre tett szert a Cegléd, amit a mérkőzés végéig meg tudott tartani.

Markovits Kálmán 2005 gyermekbajnokság

Ceglédi VSE – AVUS 11:9

Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 7, Kecskeméti Koppány, Patonai Péter, Szabó Róbert, Soós Titusz.

Szombaton hazai a Hódmezővásárhelyt fogadta a felnőtt OB I/B-s csapat. A tavalyi évhez képest megerősödött ellenféllel szemben volt törleszteni való, mivel a bajnokság előtt egy felkészülési tornán, Egerben vereséget szenvedett tőlük a Cegléd. Most az első percek bizonytalanságai után kitűnő védekezéssel magabiztosan nyerte a találkozót a CVSE. Jó csapatmunka volt!

Férfi vízilabda OB I/B

Ceglédi VSE – HVSC 11:6

Ceglédi gólszerzők: Práczky Károly 3, Simon Gábor 2, Hajek Zsombor 2, Bermula Gergő 2, Szepesi Bence, Petrényi Botond.

 

Hazai környezetben legközelebb 2017. október 31-én 10 órai kezdéssel a  leány gyermek-, majd azt követően a leány serdülőcsapat száll vízbe a Székesfehérvár korosztályos együttesei ellen.