Harmadik forduló a felsőházban

1146

Az U13-as leány kézilabda országos gyermekbajnokság felsőházának 3. fordulójában a Ceglédi Kék Cápák csapata Szentendrén játszott két találkozót. A Cápák először szoros mérkőzésen kaptak ki a jó erőkből álló Tápiószentmártontól, majd öt góllal alulmaradtak azzal a Budakalásszal szemben, amely ellen előzetesen még a ceglédi győzelem sem volt kizárható. 

U13-as leány kézilabda országos gyermekbajnokság, felsőház, 3. forduló

Aranyszarvas SE Tápiószentmárton – Ceglédi Kék Cápák 15–14 (6–5)

Cegléd: Kopcsa Karolina, Borsós Nóra (kapusok), Peszeki Laura 5/3, Koncsik Ella 4/1, Mód Klaudia 2, Kazai Fanni 2, Takács Viktória 1, Varga Nóra, Kovács Alíz, Petrovics Fruzsina, Kádár Veronika, Veres Anna, Simon Anna, Baricza Viktória, Brindzik Regina.

Budakalászi SC – Ceglédi Kék Cápák 16–11 (8–5)

Ceglédi gólok: Kovács Alíz 4, Peszeki Laura 3/1, Koncsik Ella 2/1, Kazai Fanni 1, Petrovics Fruzsina 1.

Kisjuhász Petra edző: Az Aranyszarvas együttese ellen úgy játszottak a lányok, ahogy még idén nem láttam őket. Csapatként működtek együtt, élveztek a játékot.  Sajnos egygólos vereséget szenvedtünk. A második találkozón nyújtott teljesítmény előtt értetlenül állok, mert a lányok meg sem közelítették a pár órával azelőtti játékukat. Ez különösen azért bosszantó, mert reális sanszunk lett volna a győzelemre egy nálunk nem jobb erőkből álló gárda ellen.