Idénynyitó újonc, serdülő, ifjúsági asztalitenisz ranglistaverseny

581

Idénynyitó újonc, serdülő, ifjúsági asztalitenisz ranglistaverseny, augusztus 29-31.
Ormai László Sportcsarnok/BVSC
U11
A 16 közé került Ungureán Dorka, Unghváry András
U13
5. Tótin Kristóf
S15
Páros
A legjobb 8 közé jutott Tótin-Hörömpő
Egyéni
13. Tótin Kristóf
Ifjúsági
Páros
2. Ócsai Máté-Kishegyi Ákos (Dunakeszi)
Egyéni
4. Ócsai Máté
Unghváry András csoportelsőként jutott fel az U11 32-es főtáblára, ahol simán nyerte a következő mérkőzését. A későbbi 3. helyezettől kapott ki. Andris U13-ban kiélezett meccsen maradt alul a csoportelsőségért folytatott harcban.
Tótin Kristóf főtáblán kezdte mérkőzéseit és második meccsén remek játékot mutatva, kellemetlen stílusú ellenfelét döntő játszmában legyőzve jutott a legjobb 8 közé. Itt a későbbi győztestől kapott ki úgy, hogy több játszmalabdája is volt az első és a harmadik szettben is.
A serdülőknél két játékossal, Hörömpő Ferenccel és Tótin Kristóffal voltunk érdekelve. Ócsai Máté már az ifire koncentrált. A páros eredmény nagyon szép és a későbbi győztes ellen volt esély játszmát nyerni.
Az egyéniben Kristófnak jó sansza volt a 9-11 között végezni, végül maradt a 13. hely. Hörömpő Ferencnek nem jött ki a lépés a főtábla első körében.
Az ifjúsági párosban Ócsai Máté Kishegyi Ákossal az oldalán a döntőbe került válogatott ellenfeleiket 3:2-re, a döntő játszmában 12:10-re legyőzve, ami igazán nagy fegyvertény. Az egyéniben szintén a legjobb 4 közé sikerült jutni, a BVSC-s Terék Norbertet győzte le 4:2 arányban.