Iparosok utcája

1196

Hetedik alkalommal is megtelt a Mező utca, hiszen újra benépesítette az Iparosok utcája. A szakmai vásárt 7 évvel ezelőtt még azért indították, hogy reklámot csináljanak egy üzletnek. Ma már a ceglédiek ezeken a bemutatókon ismerhetik meg a gépgyártók legújabb fejlesztéseit

Gyakorlatilag ez az egyik legfontosabb eleme az évről évre megrendezett eseménynek. A vásárral egybekötött kiállítással azt szeretnék elérni, hogy a vásárlók minél szélesebb körben megismerjék a ceglédi kisgépáruházban kapható termékeket. A ceglédi vásár országosan is különlegesnek számít. Ritkán hívnak össze egyszerre ennyi gépgyártót illetve forgalmazót.  A nagykereskedelemmel foglalkozó cégek is egyre inkább keresik a személyes kapcsolatot a vásárlókkal.

HEGEDŰS ÁGOTA alpolgármester: „Az az igazság, hogy én most először jutottam ki erre a rendezvényre, most először mentem végig ezen az utcán és álmélkodva látom, hogy micsoda választék van itt ,ezen a rövid kis utcasoron. Én kívánom mindannyiuknak, hogy minél több helyen tudjanak bemutatkozni és persze kívánok sok vásárlót, a ceglédieknek pedig nagyon jó kikapcsolódást. Hiszen ez nagyon nagy lehetőség nekünk, hogy helybe, szinte házhoz hozzák nekünk ezeket a gépeket, azt a választékot.”

De nem csak nézelődni lehetett, a tombolán és a játékos versenyeken is értékes ajándékokat lehetett nyerni, de a vásárlókat is megajándékozták különböző tárgyakkal.