Jó kezdés után vereség

2361

A női kézilabda NB II 7. fordulójában Tökölön lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák együttese. Igazi rangadó várt a csapatokra, ami talán az őszi első helyet is eldöntheti. A Cegléd veretlenül érkezett a találkozóra, míg a házigazdák egy vereséget szenvedtek ebben a szezonban. Cápa álomkezdés után, (5-9 a 18. percben) a házigazdák váltani tudtak és tízet számoltak a Ceglédre.

Női kézilabda NB II, 7. forduló

Felnőtt

VSK Tököl – Ceglédi Kék Cápák 30-20 (16-11)

Ceglédi gólok: Oláh Henrietta 6, Tóth Adrienn 4, Prókai Anett 4, Vígh Cintia 2, Spolmin Roberta 2, Asztalos Dóra 1, Györe Lilla 1.

Junior

VSK Tököl – Ceglédi Kék Cápák 16-23 (6-14)

Ceglédi gólok: Imregi Blanka 11/7, Német Beáta 4, Ványi Flóra 3, Asztalos Dóra 3, Szűcs Noémi 1, Veres Anna 1/1.

Jakab László edző: Nagyon jól kezdtük a felnőtt csapat a mérkőzést. Jól védekeztünk, a kapusteljesítményünk is jó volt. 9-5-ös vezetésünk után érthetetlen módon összeestünk. Nem ment a játék, rengeteg technikai hibánk volt, és amikor a hazaiak feljöttek ránk, úgy látszódott, a lányok fejben eldöntötték, hogy nem tudunk nyerni. Nem is a vereséget sajnálom igazán, hanem a hozzáállást és a mutatott játékot. Keresem az okát, remélem, minél hamarabb megtalálom… A junioroknak gratulálok! Végre megmutatták, hogy képesek nyerni!