Jótékonysági estre készülnek

903

Egy fiatal ceglédberceli anyuka gyógykezeléséhez szeretne minél több támogatást gyűjteni a Patkós Irma Színtársulat. Az iskola diákjai és tanárai ezért jótékonysági estet tartanak ezen a héten vasárnap 18 órától a ceglédberceli kultúrházban.

Csontvelőrák és nyirokmirigyrák egy igen agresszív változatát diagnosztizálták annál a ceglédberceli fiatalasszonynál, akinek most a ceglédi iskola növendékei és tanárai jótékonysági esttel szeretnének segíteni. A fiatal művészek számára nem volt kérdés, hogy az ő lehetőségeikhez mérten támogatni fogják a családot.

KÁZMÉR TAMÁS: „Szerintem kötelességünk művészként, emberként, hogy képességeinknek, tehetségünknek megfelelően segítsünk, ahogy tudunk.”

Ők pedig természetesen műsorral, egy jótékonysági esttel tudnak leginkább segítséget nyújtani. Musical dalok, operett slágerek és még magyar nóta is szerepel a vasárnap esti jótékonysági est műsorán.

KÁZMÉR TAMÁS: „Igyekeztünk pozitívabb gondolatokat, ilyen dalokat válogatni, hogy a pozitív energiák is elérjék őt.”

A fiatal anyuka gyógyításához már lenne csontvelő donor, ám a költségek előteremtése meghaladja a család lehetőségeit. Ezekhez a költségekhez járulhat hozzá mindenki, aki támogatói jegyet vásárol a vasárnap este 18 órakor kezdődő rendezvényre. Az összegyűjtött adományt teljes egészében a ceglédberceli család kapja, hozzájárulva az édesanya kezeléséhez és gyógyulásához, illetve hogy az édesapának és a 8 hónapos kisfiúknak könnyebbé tegyék ezt az emberpróbáló időszakot. Támogatói jegyek a helyszínen, a ceglédberceli kultúrházban válthatók.