Jótékonysági városfejlesztési est

1456

A vártnál is nagyobb sikerű volt az idei jótékonysági Városfejlesztési est. Résztvevői, de támogatói jegyeket is szép számmal vásároltak. Ez utóbbiból rekordösszeg gyűlt össze.

SZEBENI DÁVID, ügyvezető, Városfejlesztési Kft.: ,,Helyi közéleti személyiségek, vállalkozók, pedagógusok, nagyon vegyes a kép. Én azt látom, hogy van értelme annak, hogy a város fejlődik, ütemről ütemre haladunk akár a belvárosban, akár az útépítésekben, akár mondjuk a külterületeken és a közvilágítás építésekben. Azt látjuk, hogy a pénz az jó helyre kerül. A pénzt nem lopják el, így természetesen mindenki szívesebben ad jótékony célokra.”

Most több mint 270 ezer forint gyűlt össze, ezt az összeget pedig idén is a kerékpártámaszok bővítésére használják fel. Az esten részt vett a polgármester is. Takáts László köszöntő beszédében arról beszélt, hogy a közös gondolkodás és cselekedet napról napra szebbé teszi a várost.

TAKÁTS LÁSZLÓ, polgármester: ,,Ebben a munkában nem csak ezért érezzük, hogy nem vagyunk egyedül, hiszen tenni akaró polgárokkal, aktív civil szervezetekkel és egyre több helyi vállalkozással van szerencsénk egy közös csapatban dolgozni, azért, hogy a város szépüljön, fejlődjön, hogy a meglévő értékeink régi fényükben, de a kor igényeinek megfelelően pompázhassanak.”

Külön öröm, hogy a megújuló körzetek, a szépen felújított épületek, a járdák, az utak, a játszóterek mind helyi szakemberek munkáját dicsérik és ez nem lesz másképp a jövőben sem – hangsúlyozta a polgármester. A jótékonysági rendezvényen átadták a 2017-es Cegléd Város Fejlesztéséért járó díjat is, amit Dr. Túri József vehetett át. Dr. Túri József mind a mai napig örömmel tesz a városért – mint mondta.

DR. TÚRI JÓZSEF: ,,Cegléd az én városom is, szívesen vallom és ezt egész életemben tettem, nagyon sokat lehetett rajta, még többet lehetne és szeretném megérni azt is, amikor még többet tehetünk érte családommal, barátaimmal, azokkal a csapatokkal együtt, akikkel én dolgozhattam. Nem sorolom fel mind őket, a városvédők, különböző helyi és országos szervezetek, ahol sok információhoz jutva nagyon szép feladatokat oldottunk meg. És remélem, hogy a jövőben is ez így lesz.”

Az esten a Rock Suli növendékei és tanárai léptek fel.