Két lépésre az őszi elsőségtől

535

A serdülő leány kézilabda-bajnokság III. osztályának 9. fordulójában az eddig még pontot sem veszítő két csapat, a Ceglédi Kék Cápák és a Kecskeméti Sportiskola mérkőzött meg a Gál József Sportcsarnokban. A két gárda első negyedórai kiegyensúlyozott játéka után 8-8-ról 15-9-re elléptek a Cápák és a hatgólos előnyből négyet meg is tudtak tartani a lefújásig. A fontos győzelemmel két kis lépésre került a Cegléd az őszi bajnoki címtől, amit a sereghajtó Holler otthonában, majd itthon az Abony ellen tudnak végleg megszerezni.
Serdülő leány kézilabda-bajnokság III. osztály, 9. forduló, november 20.
Ceglédi Kék Cápák – Kecskeméti Sportiskola 25–21 (15–9)
Cegléd, 100 néző, vezette Maródi, Novák.
Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina (kapusok), Peszeki Laura 7 (2), Imregi Boglárka 5, Kökény Hanna 4 (1), Farkas Fruzsina 3 (1), Vágány Noémi 3 (1), Baricza Viktória 2, Orlov Katinka 1, Tóth Fruzsina, Pintér Zsófia, Kádár Kata.
Hétméteres: 4/4, ill. 5/4.
Kiállítás: 12, ill. 0 perc.
Ade Sowunmi edző: Nagyon vártuk már ezt a mérkőzést, hiszen a másik veretlen csapatot fogadtuk ma. Biztos voltam benne, hogy jobbak vagyunk, de tudom, hogy a túlzott akarás mindig megnehezíti a dolgunkat. A mérkőzés első felében a lányok meglepődtek, hogy könnyebben jutottak helyzethez, helyzetbe, mint ahogy azt elképzelték. Nagyon jó volt visszalátni a megbeszélt játékokat, s hogy azt a legjobb helyzetkihasználással vitték véghez. Gratulálok mindenkinek, igazi csapatmunka volt!