Fontos győzelem az Extraligában

594

Férfi asztalitenisz Extraliga, november 23.
Szuperinfó-CVSE – Kiskunfélegyházi ASE 6:1
Ceglédi győztesek: Marsi Márton 2, Dr. Varga Csaba 2, Ócsai Máté 1 és a Marsi-Ócsai páros.
Nagyon fontos mérkőzés volt a szombati találkozó, hiszen aki kikap, biztos, hogy elveszíti a reményt a bennmaradásért vívott harcban. Szoros játszmákban sikerült 3:1-re nyerni a párost, majd egyéniben látványos labdamenetekkel tarkított meccsen Marsi Márton Pengő ellen 3:1-re hozta a „kötelezőt”. Dr. Varga Csaba nagyszerű versenyzéssel győzte le Korponait 3:2-re. Ócsai Máté nem érezte a játékot, az első meccsen döntő szettben kapott ki Erdélyitől. Viszont ezek után már csak a hazaiaknak termett babér. Marsi és Dr. Varga gyorsan elintézték ellenfelüket, Ócsai 0:2-ről fordítva gyors, dinamikus játékkal verte Pengőt, kialakítva a 6:1-es végeredményt.

Asztalitenisz NB III, november 23.
Dabas-Sári I. – Szuperinfó-CVSE II. 8:10
Ceglédi győztesek: Szalkai Attila 3, Török István 2, Hörömpő Ferenc 2, Kecskeméti Cintia 1 illetve a Török-Szalkai és a Hörömpő-Kecskeméti párosok.
Szalkai Attila vezérletével nagyszerű győzelmet aratott idegenben a tartalékosan felálló második csapat az esélyesebbnek tartott Dabas ellen. Fontos kiemelni a páros győzelmek mellett, hogy egyéniben is mindenki hozzá tudott járulni a sikerhez.

Pest Megye I/A, november 23.
Dunaharaszti MTK II. – Szuperinfó-CVSE III. 10:8
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 3, Hoffer Gábor 1.
A döntetlent megérdemelte volna a CVSE. A nagyszerűen játszó Tótin Kristóf közel állt a 4 győzelemhez, de nem rajta és Fodor Árpádon múlt, hogy nem sikerült a pontszerzés.

Pest Megye I/C, november 22.
Szuperinfó CVSE IV. – Délegyháza II. 16:2
Ceglédi győztesek: Ungureán Dorka 4, Gazdag Ottó 4, Olgyay Barnabás 4, Sándor Zoltán 2 illetve a Gazdag-Ungureán és a Sándor-Olgyay párosok.
Sima hazai győzelem született az előző hétről halasztott mérkőzésen, amelyen először játszott a Szolnokról igazolt és a későbbiekben a megye A-ban szereplő Gazdag Ottó.