Két vereség, két győzelem

882

Férfi asztalitenisz Extraliga, december 15.
AQVITAL TC Csákvár – Szuperinfó-CVSE I. 4:3
Ceglédi győztesek: Marsi Márton 2, a Marsi Márton-Ócsai Máté páros
Ismét 4:3 oda, de nagy esély volt a győzelemre, hiszen Ócsai Máténak 2:0-s ceglédi vezetésnél a döntő játszmában 5:0-s előnye volt Martinecz Gyula ellen, de sajnos visszaállt, s ezt ellenfele kihasználta és nyert. Marsi 2 győzelme nagyszerű eredmény, hiszen a két legjobbat verte meg. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Martinecz jogosulatlanul játszott, hiszen a norvég másodosztályban több fordulóban is szerepelt, és ezt a magyar asztalitenisz szabályzata és versenykiírása tiltja. A ceglédi szakosztály megteszi a megfelelő lépéseket és óvással él a versenybíróságnál.

Asztalitenisz NB III, december 15.
Szuperinfó-CVSE II. – Eurokapu SE Szentendre I. 8:10
Ceglédi győztesek: Bozsó Norbert 4, Tótin Kristóf 3, Szalkai Attila 1.
A Szentendre első csapatával nem járt szerencsével a CVSE. Sajnos két játékos is nagyon rossz napot fogott ki, és így nem sikerült a pontszerzés. Bozsó Norbert hibátlan teljesítménye és Tótin Kristóf 3 győzelme nagyszerű eredmény. Tótin Kristóf a beteg Hörömpő Ferenc helyett ugrott be játszani. Az NB III-as együttes az 5-ik helyen állva kezdi a januárt.

Pest Megye I/A, december 13.
Szuperinfó-CVSE III. – Eurokapu SE Szentendre II. 10:8
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Hoffer Gábor 2, Kecskeméti Cintia 2, Dr. Dervaderics Csaba 1 és a Fodor-Hoffer páros.
Szoros mérkőzésen, de sikerült nyerni a rangadón, ami azt jelenti, hogy a 4. helyen várja a csapat a tavaszi folytatást.

Pest Megye I/C, Dél, december 14.
Dunaharaszti MTK VI. – Szuperinfó-CVSE IV. 5:13
Ceglédi győztesek: Ungureán Dorka 4, Olgyay Barnabás 4, Gazdag Otto 4 illetve az Ungureán-Olgyay páros.
Három játékossal tudott elutazni a Cegléd Dunaharasztiba, ahol az ellenfél nem okozott gondot és simán, 1 játszmaveszteséggel térhetett haza a csapat. Jelenleg a 6. helyen állnak, de 3 gárdának is 19 pontja van, tehát jobb meccsaránnyal a 4-ik is lehetne a CVSE.

Országos Serdülő TOP 24 Asztalitenisz-verseny, Budapest, BVSC, Szőnyi út, december 13-14.
11. Hörömpő Ferenc (6 győzelem)
22. Tótin Kristóf (2 győzelem)
A verseny előtt Hörömpő Ferenc 12-ik, Tótin Kristóf 15-ik volt a ranglistán.
Hörömpő Ferencnek az első nap jó esélye volt a legjobb 8-ba kerülni, hiszen a csoportmásodik ellen a döntő játszmában 5:0-ra vezetett, de sajnos lepuhult és kikapott. Maradt a 9-16.
Tótin Kristóf nehéz ellenfelekkel játszott az első két meccsen, a következőn már 2:0-ra is vezetett, de sajnos szoros játszmákban kikapott. Ez rányomta bélyegét a többi mérkőzésére is. Végül még pénteken győztesen hagyta el a játékteret a 17-24 között.
Szombaton már csak 4 mérkőzés maradt, amiből Hörömpő Ferenc 3-at, Tótin Kristóf 1-et nyert meg, így alakult ki a végeredmény. Tótin Kristóf még jövőre is serdülő, így neki nőnek az esélyei 2020-ban a még jobb eredményre.