Közgyűlést tartott a CEVASZ

786

Az elmúlt év eredményeiről, a jövő év feladatairól, a szervezet pénzügyeiről és a tagfelvételről is volt szó a CEVASZ közgyűlésén. Bár a szervezet nem haladt úgy 2016-ban, ahogy azt eltervezte, mégis tevékeny, szorgalmas évet tudhat maga mögött – mondta az elnök, Szeleczki László.

A Cegléd és Térsége Vállalkozóinak Szervezete az idén indította útjára a CEVASZ Artibus programot, mellyel a szakemberhiányra igyekeznek megoldást találni.

SZELECZKI LÁSZLÓ, elnök, Cegléd és Térsége Vállalkozóinak Szervezete: ,,Szorgalmas esztendő volt, nagyon sokat dolgoztunk. Nem haladtunk úgy ahogy szerettünk volna, túl nagyot merítettünk a témából és az előkészítő munka nagyobb volt, mint amit terveztünk rá.”

Így a 2016-os esztendő az előkészítés éve volt – fogalmazott az elnök.

SZELECZKI LÁSZLÓ, elnök, Cegléd és Térsége Vállalkozóinak Szervezete: ,,A 2017-es év a megvalósítás éve lesz. Nem lesz kevesebb a feladat akkor sem, de akkor mát területek, tehát fizikailag a lakosság és az érintettek, a leendő munkavállalók oktatási szervezetek is fogják érezni ezeknek a tevékenységét.”

A CEVASZ együttműködési megállapodást írt alá a Szolnoki főiskolával, mivel a ceglédi vállalkozások szakemberhiánnyal küzdenek. Az együttműködés eredménye tehát az lehet, hogy a ceglédiek nem mennek el más városba dolgozni, ha egy tanfolyam vagy képzés után itt is találnak munkát. Szeretnék, ha a 2017-es esztendőben ez már jól láthatóvá válna.