Még van szabad hely a táborokba!

1047

Már csak két hét van az idei tanévből és megkezdődik a két és fél hónapos vakáció a diákoknak. Cegléden számos táborozási lehetőséget kínálnak a gyerekeknek. A sportolási lehetőségek tárháza nagyon színes- Lesz kézilabda, kosár és focitábor is, de lehet jelentkezni tollaslabda, karate és kalandpark táborba is.

A szülőknek minden nyáron fejtörést okoz, hogyan kössék le gyermeküket a két és fél hónapos vakáció ideje alatt. Természetesen nem mindegy az sem mennyiért. A ceglédi sporttárboroknál is széles a választék. Az iskola befejeztével, június 18-án már el is indul az első kézilabda tábor. Itt már mindhárom turnusra betelt a hely, de van még számos más lehetőség is a gyerekeknek.

PUDICS ZSOLT, üzemeltető, cegledisport.hu: Az atlétika tábor úgy látom, hogy elég népes szokott lenni illetve a focitáborok és a Várkonyiban van a kosárlabda tábor is, szóval úgy néz ki, hogy ezek a labdajátékok elviszik a prímet a legjobb táborok között. Idén 13 tábor van, lassan minden szakosztály csinálja, de jól teszik, mert a gyerekeket mozgatni kell, sportoltatni.

Lesz pingpong tábor, sport és élmény tábor, vizivilág nyári tábor, tollaslabda és karate tábor is. A Füle tanyán 6 turnusban indítanak lovas tábort, és a budai úti fürdőnél található kalandparkban is három héten át várják a gyerekeket. A konkrét időpontok és telefonszámok az interneten található.

PUDICS ZSOLT, üzemeltető, cegledisport.hu: Az én oldalamon, a cegledisport.hu-n megtalálják, a kézitáborok rublikánál, ott elérhetőség is van, illetve írtunk egy kis cikket, amiben fel vannak sorolva, árak és időpontok is fent vannak. Vannak a lovasok, akik 8 tábort csinálnak, tehát még időben is lehet válogatni.

A táborok öt naposak, és reggeltől délutánig tartanak, vagyis amikor a szülők dolgoznak. Minden táborban profi szakemberek foglalkoznak a gyerekekkel. A programokat úgy állítják össze, hogy azok a diákok is jól érezhessék magukat, akik eddig még nem sportoltak. Pudics Zsolt elmondta: az a tapasztalat, hogy minden évben van több olyan diák is, aki a nyári tábor alatt kap kedvet egy-egy sportághoz és a későbbiekben is folytatja a rendszeres testmozgást.