Megtört a jég a férfi OB I/B-ben

814

A felnőtt férfi OB I/B-s csapat Budapesten, az Oázis SC ellen játszotta következő bajnoki mérkőzését, aminek kimenetele létfontosságú volt az alapszakaszt követően a rájátszásban. A találkozón végre megtört a jég. A csapat elérte szezonbeli első győzelmét. A jó kezdés után a játékosok elhitték, hogy tudnak nyerni. Igaz, hibákkal, de fegyelmezett játékkal és nagy küzdeni akarással sikerült a 3 pontot a közvetlen rivális otthonából elhozni.
Férfi vízilabda OB I/B
Oázis SC – Ceglédi VSE 8:11
Gólszerzők: Simon Gábor 3, Pataki Gergely 3, Simon Balázs 2, Tószegi Zoltán, Fekete Ákos, Tapasztó László.
A ifjúsági csapat döntetlen eredmény után büntetőkkel maradt alul. A hozzáállással akadtak problémák. Meg kell tanulni, hogy az eredmények nem jönnek maguktól.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Békéscsaba – Ceglédi VSE 12:11
Gólszerzők: Milus Dávid 3, Ecser Bence 3, Tószegi Zoltán 2, Korb Zsombor, Forgó Martin, Tarbály Zoltán.
A serdülőknél a szerencsésebb csapat a Békéscsaba volt. A meccsen sok helyzet maradt ki a ceglédi oldalon. A játékosok kivétel nélkül dicséretet érdemelnek.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Békéscsaba – Ceglédi VSE 12:8
Gólszerzők: Fekete Ákos 3, Kiss Máté 2, Keresztes Gábor, Szabó Róbert, Medveczki Gábor.
A gyermekcsapatok mérkőzésének szinte egészében jellemző volt a fegyelmezetlenség és a helyzetek elkönnyelműsködése, mellyel maguknak nehezítették meg a dolgukat.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Békéscsaba – Ceglédi VSE 10:11
Gólszerzők: Csáthy Dániel 4, Szabó Róbert 2, Hajdú Kornél 2, Soós Titusz 2, Kakuk Ákos.
A Bp. serdülő bajnokságban szereplő csapat Százhalombattán a Sportliget SE ellen mérkőzött. A találkozót végig kontrollálta a ceglédi együttes. A meccsen jellemző volt a jó védekezés és a pontos támadás befejezések, melynek köszönhetően nagyarányú győzelemmel hozták el a 3 pontot.
Bp. serdülő bajnokság
Ceglédi VSE – Sportliget SE 14:8
Gólszerzők: Keresztes Gábor 4, Hajdú Kornél 4, Kiss Máté 2, Soós Titusz 2, Szabó Róbert, Bencze Bátor.
A Bp. 2006 gyermekbajnokságban a BVSC-Zugló II. csapatát fogadta a CVSE. A találkozó nagyon nehezen indult, mert a ceglédiek hibát hibára halmoztak, ami abban nyilvánult meg legfőképpen, hogy kidolgozott helyzeteiket sorra elkönnyelműsködték. A meccs második felére összeszedettebben játszottak és kevesebb hibát vétettek támadásban, így végül magabiztosan győztek.
Bp. 2006 gyermekbajnokság
Ceglédi VSE – BVSC-Zugló II. 16:6
Gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 4, Kakuk Ákos 3, Gujka Dominik 2, Farkas Zalán 2, Banai Máté.
A Bp. 2008 gyermekbajnokságban szereplő csapat a Szőnyi úton a Kecskemét ellen játszotta soron következő találkozóját. A mérkőzés első felében a ceglédiek több hibát is vétettek, ami szorossá tette az eredményt. Nem segített az sem, hogy többen nem tudták vállalni a meccset betegség vagy eltiltás miatt. Ezért több fiatal játékossal egészültek ki, akiknek viszont sikerült beépülni a csapatba. A mérkőzésen a 3. negyedtől kijött a fizikális és technikai különbség, s magabiztosan nyert a CVSE.
Bp. 2008 gyermekbajnokság
Ceglédi VSE – KESI 16:3
Gólszerzők: Szendrei Attila 7, Rétyi Roland 4, Bori Noel 3, Hugyi Zalán.