Minden, ami az esküvőhöz kell

663

Idén is sokan keresték fel a Ceglédi Ipartestület székházában rendezett Esküvő kiállítást. Legfőképpen természetesen azokat várták, akik még most tervezgetik a nagy napot. Itt most egy helyen akár mindent el is intézhettek, hiszen a fehérneműtől az esküvői menüig mindent megtalálhattak.

Smink, fodrász, fehérnemű, autó, teríték, dekoráció, ékszerek, zene, ruha, ételek – és még nem is teljes a lista, mi mindent kell beszerezni, kitalálni, megtervezni ahhoz, hogy teljes legyen a nagy nap. Ehhez az igazán nagy munkához igyekezett segítséget nyújtani a Cegléd és Térsége Ipartestülete is – most már negyedik alkalommal. Az esküvőhöz szükséges kellékek közül talán a legkiemelkedőbb a menyasszonyi ruha. Vagy legalábbis a menyasszonyok általában ennek kiválasztásával töltik a legtöbb időt. Hiszen mostanában már a szín kiválasztása sem egyszerű, akkora a kínálat.

SALLAINÉ KOVÁCS MÓNIKA No Limit Szalon: „Nagyon szeretik a lányok a színes ruhákat, megjelent újfent a színes öltözet. Tehát a fehér alapot különböző színekkel kombináljuk. Szeretik a bordót, a királykéket, a barack színt, amit beleötvözünk a ruhába. Nagyon szeretik a koszorúslányokat is önmagukhoz öltöztetni és a dekorációval is teljes összhangot tudunk így létrehozni. Tehát amilyen szín feltűnik a menyasszonyi ruhában olyan színű a koszorúslány ruha és az egész dekoráció. Tehát egy teljes harmóniát képez.”

De formában és stílusban is számtalan variáció van. Nem csoda, ha nehéz a választás.

SALLAINÉ KOVÁCS MÓNIKA No Limit Szalon: „Óriási a paletta, hatalmas a kínálat. Én szeretem amikor a lányok körbemennek és mindenhol megnézik a ruhát, mindenhol felpróbálják és amikor kialakul az ő stílusuk, hogy mi az, amit el tudnak önmagukon képzelni, mi az, ami jól áll – mert nem mindig egyezik a képzeletünk a valósággal – akkor szeretem ha visszajönnek hozzám, megtervezzük, lerajzoljuk, anyagokat mutatok, mi az amiből elkészíthető és akkor közösen megálmodunk egy modellt és azt készítem el nekik. Ezt nagyon szeretik.”

Az érdeklődők nem csak nézelődhettek, kóstolhattak is – például esküvői menüt. De természetesen ruhabemutató is várta őket.