Nagy sikerű volt a premier előtti vetítés – Star Wars

1105

Nagy siker volt Cegléden is a Csillagok háborúja sorozat premier előtti vetítése. A ceglédi mozi is lehetőséget kapott arra, hogy a legnagyobb rajongók kedvéért már egy nappal a bemutatás előtt levetítse a filmet. Annak ellenére, hogy az előadás este 10 órakor kezdődött, 123-an úgy döntöttek, rááldozzák éjszakájuk egy részét az élményre.

A Csillagok háborúja kétség kívül kultikus film. Nem csoda hát, hogy nagyon sokan voltak, akik a legújabb rész premierjét sem tudták kivárni. A tavalyi is nagy sikert aratott bemutató előtti vetítésen most is több mint százan voltak. Ráadásul a hangulat azért is volt különleges, mert valóban a legnagyobb rajongók vettek részt a bemutatón. A film pedig nagy siker lett, mint ahogy a világ minden részében is.

TUGYI KÁLMÁN: ,,Jó volt, lehet hogy meg kell majd nézni még kétszer, háromszor, hogy átjöjjön belőle amire gondolt a rendező, de tetszett, jó volt. Miért döntöttetek úgy, hogy eljöttök? Eleve elfoglaltság lesz holnap, meg nem lehetett már tovább bírni Star Wars nélkül.”

Tugyi Boldizsár is hasonlóképp vélekedett, végig nézte az összes részt, eddig a harmadik volt a kedvence.

TUGYI BOLDIZSÁR: ,,Nekem teljes mértékben tetszett, testvéreim miatt kezdtem el nézni ezeket a filmeket, ahogy a tesóm is elmondta én is nagyon várom a következő részt.”

A nézők – mivel most valóban a legnagyobb rajongókról van szó – lélegzetvisszafojtva várták a jedi illetve jedik sorsának alakulását. Bár természetesen azért – mint minden Star Wars film esetében – sokaknak még maradtak kérdések…tehát újra kell nézni a filmet. A ceglédi mozi természetesen folyamatosan műsoron tartja a sorozat legújabb részét.