Négy meccs, három győzelem, gólrekord

541

Az NB II-es kézilabda-bajnokságok szünetében sem pihenhettek a Ceglédi Kék Cápák U14-es és U12-es játékosai. Az U14 Örkényben, míg az U12 Cegléden játszott két-két bajnoki mérkőzést.
U14
Abonyi KC – Ceglédi Kék Cápák 11-15 (9-6)
Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina (kapusok), Imregi Boglárka 6 (2), Kádár Kata 3, Tóth Fruzsina 3, Pintér Zsófia 1, Vágány Noémi 1, Kökény Hanna 1, Pásztor Petra, Csombai Mirella, Horváth Evelin, Kelemen Réka, Berényi Norina.
Gödöllő – Ceglédi Kék Cápák 11-35 (5-14)
Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina 1 (kapusok), Pintér Zsófia 10 (2), Imregi Boglárka 7 (1), Kökény Hanna 5, Fehér Dorina 3, Tóth Fruzsina 3, Vágány Noémi 3, Spolmin Rebeka 2, Kádár Kata 1, Kelemen Réka, Horváth Evelin, Kapusi Annamária.
Spolmin Roberta edző, U14: Az első mérkőzést az Abony csapata ellen játszottuk. Sajnos nem, vagy csak részben sikerült megvalósítani azt, amit az öltözőben megbeszéltünk. A mérkőzés elején a védekezésünkkel nem volt különösebb probléma, viszont a támadójátékunk nagyon akadozott. A második félidőt sikerült egy 6:0-s szériával kezdenünk, a védekezésünk pedig továbbra is jól működött, így végül sikerült kiharcolnunk a győzelmet. A második ellenfelünk a Gödöllő volt. Ezen a meccsen végig jól ment a támadás és a védekezés is, amihez kiváló kapusteljesítmény is társult, így nagy gólkülönbséggel tudtunk nyerni. Mindenki végig koncentráltan játszott, jó teljesítményt nyújtottak a lányok, amihez gratulálok. Összességében gratulálok a lányoknak a győzelmekhez, és a fordulón nyújtott teljesítményükhöz!
U12
Ceglédi Kék Cápák – Aranyszarvas SE 13-32 (5-15)
Cegléd: Kovács Emma (kapus), Orlov Katinka 5, Kaposvári Vanda 4, Dobozi Luca 3, Csombai Izabella 1, Kuszkó Cintia, Öhler Laura, Bodor Mónika, Paróczai Noémi.
Ceglédi Kék Cápák – Enuse II. 51-5 (27-1)
Cegléd: Kovács Emma (kapus), Dobozi Luca 14, Orlov Katinka 12, Kaposvári Vanda 11, Kuszkó Cintia 6, Csombai Izabella 5, Öhler Laura 3, Paróczai Noémi, Bodor Mónika.
Pudics Zsolt edző, U12: Sajnos az U12-es bajnokságban nincsenek osztályokra bontva a csapatok, ezért óriási különbségű eredmények is születnek, mint ma is. Mi itthon egy kimondottan nehéz ellenféllel, az Aranyszarvassal kezdtük a napot, akik ellen a tisztes helytállást tűztük ki célul. Kikaptunk egy jobb csapattól, de a remek küzdésünk mellett elmondhatjuk, hogy az eddigi hat meccsük alatt mi vagyunk a második ellenfelük, akik 32 kapott gólon tudták tartani őket. A másik meccsünkön a Tápiószele II. ellen az önbizalom növelése volt a cél. Remekül sikerült, még a házi gólrekordunkat is megdöntöttük a 40 perc alatt szerzett 51 találattal. Remélem, építgetett belőle egy kis bátorságot egy-két játékosom. Gratulálok a lányoknak!