Sikeres hétvége az utánpótlásban

517

A hosszú hétvégén a CVSE Vízilabda Szakosztályának csapatai közül a Rusorán Péter 2005 Gyermekbajnokságban illetve a Kőnigh György 2007 Gyermekbajnokságban szereplők mérkőztek idegenben.
A 2005-ös gyermekcsapat Budapesten, a Hajós Alfréd uszodában ugrott medencébe az Aquaworm Waterpolo Göd ellen. A mérkőzés a papírforma szerint alakult, végig a Cegléd játéka dominált a fiatalokból álló valamint a vízilabda alapjaival ismerkedő gödi együttessel szemben.
Rusorán Péter 2005 Gyermekbajnokság
Aquaworm Waterpolo Göd – Ceglédi VSE 3:16
Ceglédi gólszerzők: Kecskeméti Koppány 5, Fábián Olivér 4, Patonai Péter 3, Gujka Dominik, Karsai Roland, Szabó Róbert, Soós Titusz.
A 2007-es csapat Szentendrén a V8 uszodában a KÓPÉ-UVSE vendégeként szerepelt. A mérkőzés feléig szoros, kiélezett volt a csata a győzelemért, és ezt tükrözte az eredmény is, hisz a nagyszünetre 0:1-es eredménnyel mentek piheni. Az eredmény és a gólok száma mutatja is, hogy valami nem volt rendben, úgy látszott, fejben össze vannak zavarodva és ez a fizikai teljesítményüket is visszavetette. A meccs első felében rengeteg volt a rossz passz és a játékuk is dekoncentrált volt, ami majdnem vereséghez vezetett. De szerencsére a 3. negyedtől kijött az erőnléti különbség és koncentráltabban játszottak, így a támadásaik során kialakított helyzeteiket rendre gólra tudták váltani a ceglédiek. A védekezésük a mérkőzésen végig kiegyensúlyozott volt, amivel minden edző elégedett lenne, hisz csak egy gólt kaptak.
Kőnigh György 2007 Gyermekbajnokság
KÓPÉ-UVSE – Ceglédi VSE 1:6
Ceglédi gólszerzők: Farkas Zalán 4, Rétyi Roland.

A hétvégén, november 11-én, vasárnap hazai környezetben a Bp. Baby bajnokságban szereplő csapat 11 órai kezdéssel a BVSC-Zugló együttesét fogadja.