Negyedik a CVSE

625

Szombaton a Ceglédi VSE birkózói közül néhányan Kecskeméten, a Balla József Emlékversenyen vettek részt. A nemzetközi meghívásos versenyre több mint 230 induló mérlegelt. A ceglédiek 7 birkózóval képviseltették magukat, akik jól szerepeltek az igen erős mezőnyben. Két első és két második helyezést is begyűjtöttek.
Eredmények
Gyermek
29 kg 1. Budai Milán
Diák II.
26 kg 2. Máté Miklós
42 kg 1. Budai Ferenc
50 kg 2. Józsa Kinga
Vasárnap a felnőttek az Extraliga felnőtt csapatbajnokság visszavágóján léptek szőnyegre a Monori Városi Sportcsarnokban. A ceglédiek a tavaszi fordulót követően a negyedik helyen várták a visszavágó mérkőzéseit. A fordulót megelőzően már eldőlt, hogy a bajnokságból kieső csapat az FTC lesz. A többi csapat körmérkőzés alapján döntötte el a helyezéseket. A ceglédiek az első fordulóban a Budapesti Honvéd csapatával mérkőztek. A Ceglédnek a válogatottakkal teletűzdelt Honvéddal szemben semmi esélye sem volt. Ennek megfelelően 9-0-ás Honvéd győzelem született. A folytatásban az ESMTK következett, a Cegléd két mérkőzést megnyert, de az ellenfél csapata nyert 7-2 arányban. A harmadik fordulóban az Újpest együttesével mérkőzött a Cegléd. Ezen a találkozón a ceglédiek 7-2-re nyertek. Az utolsó mérkőzésen a Pénzügyőrrel mérték össze az erejüket. Itt 7-2-es Pénzügyőr győzelem született. Ezzel a Cegléd a 4. helyen zárta a 2019. évi Extraliga csapatbajnokságot.
A csapat tagjai: Kecskeméti Dávid, Török Tamás, Kecskeméti Ferenc, Tóth Levente, Kovács Árpád, Molnos Norbert, Kozák István, Mohella Flórián, Nagy Péter, Kovács Krisztián, Szűcs Péter, Juhász Balázs és Nagy Mihály.
A 2019. évi Extraliga végeredménye
1. Budapesti Honvéd
2. ESMTK
3. Pénzügyőr
4. CVSE
5. UTE
6. FTC