Nem bírtak a Dabassal

560

A serdülő leány kézilabda-bajnokság III. osztályának második fordulójában, kedden Dabason lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák SE. A házigazdák jelenleg előrébb járnak ebben a korosztályban, magabiztosabbak voltak, gyorsan nagy előnyt tudtak kidolgozni, amit tartani is tudtak, ezért érthetetlen volt olykor brutális védekezésük. A már a levegőben lévő Takács Viktóriát a földbe döngölték, akit kórházba kellett szállítani. Jobbulást kívánunk! A Cápák egyébként az utolsó percig küzdöttek, néhányan betegen is vállalták a játékot, így a csapat hozzáállása mindenképpen dicséretet érdemel.
Serdülő leány kézilabda-bajnokság, III. osztály, 2. forduló
Dabas KC VSE – Ceglédi Kék Cápák 29-13 (17-6)
Dabas, OBO Aréna, 80 néző, vezette Forgács, Mestyán.
Cegléd: Kopcsa Karolina, Semetka Gréta (kapusok), Kökény Hanna 4 (2), Takó Emese 3, Peszeki Laura 2, Baricza Viktória 2, Takács Viktória 1, Kovács Alíz 1, Fehér Natália, Benkő Barbara, Imregi Boglárka, Vágány Noémi, Kelemen Réka.
Kiállítás: 8, ill. 12 perc
Hétméteres: 5/4, ill. 6/3
Urbán László edző: Első meccsem volt a klubnál és rögtön a legerősebb ellenfelet kaptam. Nagyjából tisztában voltam a végeredménnyel, látom, hogy hová kell fejlődnünk és látom a hiányosságokat is a játékosoknál. Nagyon sokat kell majd dolgoznunk, remélem, eléggé elhivatottak a lányok arra, hogy fejlődjenek és megtesznek majd mindent azért, hogy jobbak legyenek. Én magam és a vezetőség is megteszünk mindent, amit csak lehet, hogy a fejlődés útján járjon a csapat.