Örömkézilabda

610

A leány kézilabda serdülő III. osztályú bajnokság első fordulójában szeptember 12-én, szerdán a Ceglédi Kék Cápák SE hazai pályán fogadta a BVSC-Zugló csapatát. A Cápa lányok a meccs folyamán végig remekül védekeztek, támadásban pedig fokozatosan oldódtak kezdeti feszültségükből, ami felszabadult örömkézilabdát hozott a második játékrészre.
Serdülő leány kézilabda-bajnokság, III. osztály, 1. forduló
Ceglédi Kék Cápák – BVSC-Zugló II. 36-11 (11-8)
Cegléd, 100 néző, vezette Mucsányi, Apjok.
Cegléd: Oláh Anna, Semetka Gréta (kapusok), Kökény Hanna 13 (2), Imregi Boglárka 6, Peszeki Laura 5, Takács Viktória 5, Farkas Fruzsina 2 (1), Kovács Alíz 2, Takó Emese 2 (1), Benkő Barbara 1, Fehér Natália, Baricza Viktória, Vágány Noémi, Kádár Veronika.
Hétméteres: 5/4, ill. 0/0
Kiállítás: 2, ill .10 perc
Az edzőváltás közben álló serdülőket egy forduló erejéig Spolmin Roberta remekül irányította, majd így értékelt a lefújás után: Végig koncentráltan és jól játszottak a lányok. Bár az első félidő végén volt egy kis megingás, a második félidőben a jó védekezésből végigvitték a lerohanásokat, így már a játékrész első felében eldöntötték a meccset. Gratulálok a teljesítményükhöz és a nagyarányú győzelemhez!