Nem érdemeltek vereséget

568

Újabb rangadó várt a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapatára vasárnap. A női kézilabda NB II 19. fordulójában az Euronovex USE-t fogadták Abonyban. A ceglédiek felkészülten érkeztek a találkozóra, hiszen szerették volna folytatni remek sorozatukat, hogy esélyük maradjon bajnoki érmet szerezni, s hogy győzelemmel zárják utolsó hazai meccsüket ebben a szezonban. A szomszédvár mérkőzések mindig izgalmasak, ráadásul a Tápiószele és a Cápák is azonos pontszámot gyűjtöttek eddig. A várakozásnak megfelelő szoros, küzdelmes és végig hajtós perceket hozott a mérkőzés, arra viszont senki sem számított, hogy a játékvezetőkből külön fel kell készülni. Az első félidei hármas emberhátrányból és négygólos különbségből még fel tudtak állni a Cápák, de a végjátékban történtek két pontot jelentettek a vendégcsapatnak…
Női kézilabda NB II, Dél
Felnőtt
Ceglédi Kék Cápák – Euronovex USE 27–28 (14–15)
Abony, Varga István Városi Sportcsarnok, zártkapus mérkőzés. Vezette: Herceg, Piller.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Földi Mónika 8, Vuletic Suncica 5, Tóth Adrien 5 (2), Dobos Renáta 3, Török Melinda 3, Peszeki Laura 2, Pocsai-Halasi Réka 1 (1), Farkas Szimonetta, Kovács Alíz, Farkas Fruzsina. Edző: Jakab László.
Hétméteres: 5/3, ill .8/7.
Kiállítás: 12, ill. 4 perc.
Jakab László: Nagyon kiélezett mérkőzést játszottunk a jó képességű Tápiószele ellen. Sajnos nem tudtuk megismételni az elmúlt hetek bravúrját, és egy nagyon szoros meccsen a végjátékben alulmaradtunk. A játékvezetéssel lehetne, de már nem foglalkozom, annak a híve vagyok, hogy magunkban keressük a hibát. Gratulálok a csapatnak, mert egy nagyon jó hozzáállással és remek küzdőszellemmel álltunk fel.
Pudics Zsolt elnök, Ceglédi Kék Cápák SE: Felháborít, ami történt. Remekül küzdöttünk az egész meccs alatt annak ellenére, hogy igen nagy százalékban minket sújtottak a játékvezetői tévedések. Vezettünk az 55. percben, ami a meccs összképét tekintve bravúros teljesítmény volt. A beállónkat egyszerűen kilökték a labda alól úgy, hogy nem csak megbillent, hanem el is esett. Nem állt előtte a vonalon és nem szerzett előnyt magának szabálytalanul, mégis a kapus adhatta ki a labdát, mintha csak egy rossz passz történt volna. Ez volt az a csepp, ami végképp felőrölte a játékosokat és már nem tudtak kellően koncentrálni az utolsó három percben, amit 3-0-ra elvesztettünk és ezzel a meccset is.