Döntetlen Salgótarjánban

569

A labdarúgó NB III-ban szereplő Ceglédi VSE egymás után három alkalommal is idegenben lép pályára. Az első állomás Salgótarján volt.
Az első játékrészben főleg a mezőnyben folyt a játék, a kapusoknak sokáig nem is akadt dolguk. A 37. percben az SBTC kapusának már lett volna, de nem járt sikerrel, hiszen nem tudta hárítani Laczkó léc alatt kapuba vágódó lövését. Az utolsó percekben az egygólos előny könnyen kettőre nőhetett volna, de a hazaiak hálóőre, Végh nagyot mentett. Ilyen a foci: a kihagyott helyzet után a másik oldalon Horváth szánta el magát lövésre, eredményesen. A csapatok így 1-1-gyel vonultak pihenőre.
A fordulást követően, rögtön kezdés után előbb Laczkó szerezhetett volna gólt, de a hosszú sarok mellé lőtt. Nem sokkal később, az 54. percben Tarlósi talált a kapuba. Hatalmas szerencsével, hiszen Mikler nagy bravúrral csaknem védeni tudott, de a labda végül begurult a bal alsó sarokba. A későbbiekben Mikler többször is bizonyíthatta jó formáját, a salgótarjániak előtt több helyzet adódott, mint a ceglédiek előtt, de újabb gól sokáig, egészen a 87. percig nem esett. Ekkor szabadrúgáshoz jutott a CVSE. A beívelt labdát a hátvéd Csendes továbbította a kapuba. 2-2 lett az állás és végül ez is lett a végeredmény.