Ócsai Máté ezüstérmes a Molnár János Emlékversenyen

561

A Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz Szakosztályának játékosai serdülő és ifjúsági korosztályokban vettek részt a Molnár János Nemzetközi Utánpótlás Asztalitenisz Emlékversenyen, amelyre közel 20 országból 270 nevezés érkezett az újonc, serdülő és ifjúsági versenyszámokban.
Serdülő egyéniben 32 db 4 fős csoportban kezdődtek meg a selejtező mérkőzések. Hörömpő Ferenc első, Tótin Kristóf második lett csoportjában, amelyek igen kiegyensúlyozottak voltak. Hörömpő német, izraeli és luxemburgi, Tótin luxemburgi, francia és német játékosokkal került szembe. A selejtező és a mezőny erősségét bizonyítja, hogy Hörömpő Ferenc mind a három mérkőzését 3:2-re nyerte. Tótin Kristóf is stabilan és jól játszva lett második egy vereséggel. A főtáblán már nem volt szerencséjük, sima vereséggel zárták a versenyt szlovák illetve izraeli ellenféllel szemben.
Ifjúsági egyéniben 95-en indultak. Ócsai Máté simán hozta a csoportmeccseket, majd magabiztosan jutott a legjobb 8 közé, ahol kínait (3:1), és az elődöntőben azt az ausztrál (kínai) játékost verte meg (3:0), aki a serdülő versenyszámot megnyerte. A döntőben válogatott ellenfele, Both Olivér várt rá, őt viszont csak egy játszmában tudta megszorongatni.
Molnár János Nemzetközi Utánpótlás Asztalitenisz Emlékverseny, BVSC, február 9-10.
Ifjúsági egyéni
2. Ócsai Máté
Serdülő egyéni
A legjobb 64 (főtábla) közé került: Hörömpő Ferenc, Tótin Kristóf