Opel találkozó Cegléden

929

Több mint 100 Opel-es vonult fel a városban a hétvégén. A találkozóra az ország különböző pontjából érkeztek a márka rajongói, akik azért gyűltek össze, hogy megnézzék egymás autóit, megbeszéljék tapasztalataikat és persze jól érezzék magukat.

Hangos dudaszóval érkeztek sorra az Opel-esek Ceglédre. A Pesti úton haladtak végig egészen a Budai úti kempingig. Az Opel rajongók a találkozó ötletét még a télen fogalmazták meg.

VIRÁG VIRGÍNIA, szervező: ,,Onnan indult, hogy van Cegléden egy Opel Klub, páran össze szoktunk jönni hétvégén. Mi országszerte mindenfelé járunk. Voltunk egy hasonló rendezvényen és úgy gondoltuk, hogy legyen Cegléden is. Annyira szép a város, szerettük volna megmutatni itt mindenkinek. Ez a környék a szívem csücske és szerintem elég jól sikerült itt a mai nap folyamán összehozni.”

Az úgynevezett Opel Feszten akadtak egészen különleges gépjárművek is. Az egyiket például egy ismert mesefigura díszítette és a felnik, valamint a rendszámtábla tartója is rózsaszín volt.

VIRÁG VIRGÍNIA, szervező: ,,Én olyan 100-150 autóra tippelek, ennyien voltak itt a rendezvényen. Mindenki részvételét nagyon köszönjük. Nagyon sok pénzt beleölnek a fiatalok, öregebbek, mindenki ezekbe az autókba.”

A találkozón voltak több millió forintot érő autók is. Természetesen ez attól is függ mennyit költ rá a gazdája, valamint mennyire vigyáz rá. A találkozók célja, hogy az Opel autók szerelmesei lássák egymás járműveit, valamint tapasztalatot cseréljenek.

VIRÁG VIRGÍNIA, szervező: ,,Eszmecserét folytatunk, mindenki megmutatja az övét, mit hogy csinált rajta. Most éppen neki gyűjtöttünk egy kis pénzt így reggel és 1200 forint gyűlt össze, mert összetörte az autóját.”

Jövőre újra szeretnék majd Ceglédre hozni a találkozót, hiszen mint mondták nagyon jól sikerült ez a hétvége is.