Ott a pont az i-n

648

Férfi asztalitenisz NB I, május 18.
Szécsény ASE II. – Szuperinfó-CVSE I. 8:10
Ceglédi győztesek: Dr. Varga Csaba 3, Marsi Márton 2, Ócsai Máté 2, Gergye Zoltán 2 és a Marsi-Ócsai páros.
Az utolsó fordulóra nehéz volt felpörögni, az egyetlen motivációt a 100%-os csapatteljesítmény jelentette. A hazai együttes két éljátékosa nagyon jól játszott illetve a harmadik emberük is majdnem kellemetlen meglepetést okozott. A mérkőzés végig nagyon szoros volt. Az utolsó fordulóban az addig a tavaszi szezonban veretlen Nagy Miklós Dr. Varga Csabával játszott. Fordulatos és remek labdamenetekkel tarkított meccsen Dr. Varga 3:1-re nyert és így már csak Ócsai Máténak illetve Gergye Zoltánnak kellet hozni a kötelezőt. Hozták is, s ezzel a Szuperinfó-CVSE I. csapata feltette az i-re a pontot, 100%-os teljesítménnyel, maximális pontszámmal nyerte meg a 2018/2019-es NB I-es bajnokságot a Keleti-csoportban. Irány az Extraliga!
Asztalitenisz NB III, május 18.
Szuperinfó-CVSE II. – Göd SE 12:6
Ceglédi győztesek: Szalkai Attila 4, Török István 3, Hörömpő Ferenc 3, Hegyi Gergő 1 és a Szalkai-Török páros.
Magabiztos hazai győzelem született. Szalkai Attila mellett közel volt a 4 győzelemhez Hörömpő Ferenc és Török István is. A beugró Hegyi Gergő is hozzá tudott tenni a sikerhez.
Asztalitenisz Pest Megye „A”, május 17.
Szuperinfó-CVSE III. – Újhartyán SE 11:7
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 2, Dr. Dervaderics Csaba 2, Hoffer Gábor 1 és a Dervaderics-Hoffer valamint a Fodor-Tótin párosok.
Ezzel a győzelemmel a negyedik helyre jött fel a csapat és elérhető közelségbe került a bronzérem két fordulóval a vége előtt.
Asztalitenisz Pest Megye „C”, 17.
Szuperinfó-CVSE IV. – Tápióság SE 4:14
Ceglédi győztesek: Ungureán Dorka 1, Petrik András 1, Unghváry András 2.
A bajnokesélyes Tápióság ezzel a győzelmével biztossá tette az első helyét a Pest Megye I/C Déli-csoportban. Unghváry András négyet nyerhetett volna, két döntő játszmás mérkőzést is játszott, tapasztaltabb ellenfelei most még győztek.
Asztalitenisz Pest Megyei DC UP verseny, Vecsés, május 19.
8-13 évesek
Leány
1. Ungureán Dorka-Határ Nikolett
Fiú
1. Unghváry András-Olgyay Barnabás
Összetett pontverseny 3 verseny után
U8-13
Fiú
1. Unghváry András-Olgyay Barnabás-Petrik András
Leány
3. Ungureán Dorka-Határ Nikolett
14-18 évesek
Fiú
4. Hörömpő Ferenc-Koncz Ábel-Hegyi Gergő
A harmadik, utolsó állomásához érkezett a DC utánpótlásverseny, amelyen két ceglédi csapat indult. Ugyanitt az összesített pontverseny eredményeit is kihirdették, ahol csak azért nem sikerült előrébb végezni, mert egy versenyen nem tudtak részt venni.