Pályázatot hirdetnek a ceglédi középiskoláknak

916

Eszközfejlesztésre nyerhetnek pénzt a város középiskolái. A Ceglédiek a Ceglédiekért Közalapítvány hirdetett pályázatot. Egy-egy intézmény maximum 400 ezer forintot igényelhet. A beadási határidő szeptember 15-e.

A Ceglédiek – a Ceglédiekért Közalapítvány eszközfejlesztési pályázatán vehetnek részt a város középiskolái. Az intézmények oktatásfejlesztési céljaik megvalósításához igényelhetnek egyszeri, vissza nem térítendő támogatást.

Az összeg nem haladhatja meg a 400 ezer forintot, továbbá a pályázatnak tartalmaznia kell az oktatásfejlesztési célkitűzéseket és az indoklását. Eszközvásárlás esetén mellékelni kell a megvásárolni kívánt eszköz árajánlatának másolatát.

A pályázatot írásban, az igazgató által aláírt hivatalos formában, zárt borítékban, a Közalapítványnak címezve, legkésőbb szeptember 15-én 12 óráig a Polgármester Hivatal Iktatójába kell leadni.

A pályázati feltételeknek megfelelő intézmények egyszeri támogatásban részesülnek, melynek felhasználásáról november 30-áig elszámolást kell készíteni a közalapítvány részére. További információk a cegled.hu oldalon.