Politikai estet rendezett a Jobbik

1247

Politikai fórumot tartott a Jobbik. A kaszinóban tartott esten a társadalom különböző szegmenseit érintő problémákról beszéltek és arról – véleményük szerint – hogyan lehetne megoldani azokat. Volner János mellett az est vendége volt Zágráb Nándor vállalkozó és Sipos Mihály ökogazda.

Az N1TV főszerkesztője, Kisberk Szabolcs által vezetett esten a párt országos alelnöke úgy fogalmazott: elsősorban azért rendezték meg ezt a találkozót, hogy a helyieket érintő fontos témákról beszéljenek.

VOLNER JÁNOS alelnök Jobbik: „Nagyon fontos a helyi ügyekről beszélni, mi történt itt Cegléden a Hungária Értékpapír ügyében, mit tettem én magam az itteni emberek érdekében. Hogyan valósulhatott meg a végén az M4-es autópálya építése Cegléd és Budapest között. Mi volt ebben az én szerepem. És persze nagyon fontos az is, hogy a közélet tisztaságáért mennyi mindent tettünk itt Cegléden, például hogyan buktattuk le folyamatosan a Fideszes politikusokat különböző mutyik kapcsán.”

A beszélgetéshez vendégeket is hívtak. Volner János mellett részt vett az esten Sipos Mihály ökogazda és Zágráb Nándor vállalkozó is. Volner János úgy fogalmazott: olyan emberekkel szerettek volna helyi ügyekről beszélni, akik valóban fontos szerepet játszanak a választókerület életében.

VOLNER JÁNOS alelnök Jobbik: „Zágráb Nándor például Nagykőrösön fejtett ki nagyon komoly aktivitást annak érdekében, hogy az emberek csatornázási önrészét családonként több mint 200 ezer forintot vissza tudjon szerezni és olyan emberekkel a helyi közélet ügyeiről fogunk ma beszélgetni, akik kifejezetten sokat tettek az itt élő emberekért.”

A fórumon szó volt tehát az M4-es út építéséről, arról, mit tett Volner János annak érdekében, hogy ne Jász-Nagykun-Szolnok megyében induljon az építkezés, hanem a Budapesthez közelebbi, jóval nagyobb forgalmaz bonyolító szakaszon. Volner János arról is beszélt, véleménye szerint Földi László ekkor nem lobbizott ezért megfelelően és a Jobbik egyedül maradt ebben a küzdelemben.