Reagált Horváth Gábor

2355

A Judo csarnok ügyére és a Fidesz helyi elnökének sajtótájékoztatójára reagált ma Horváth Gábor. Az önkormányzati képviselő nyilatkozatában több más mellett úgy fogalmaz: ő és Volner János voltak azok, akik felhívták a figyelmet a csarnok hiányosságaira, nekik köszönhető, hogy lépések történtek.

Horváth Gábor felidézte, mennyi pénzt költött eddig a város a judo csarnokra. Mennyibe került a közművesítés, parkosítás. A magas költségek mellé silány kivitelezés, rossz minőség és az építési anyagok kispórolása párosul,  így a kivitelezők részéről korrupció gyanúja merülhet fel – fogalmazott a képviselő.

HORVÁTH GÁBOR önkormányzati képviselő, Jobbik: „Bár sportolóink felhívták a figyelmet az épület használhatatlanságára, de lépésekben, a hibák elhárításának tekintetében egyedül maradtak. Mivel ez ügyben polgármester úr szintén nem tett lépéseket, ezért Volner János és jómagam lépéseket tettünk, hogy az országos sajtó figyelmét a csarnokra irányítsuk és sikerrel elértük azt, hogy felfigyeljenek a hibákra és kijavítsák azokat. Itt felhívnám polgármester úr figyelmét arra, hogy nem csak az alapkőletételnél kell ott lenni, hanem ki kell állnunk sportolóinkért, Cegléd közösségéért akkor is, amikor a helyzet azt kívánja.”

De Horváth Gábor reagált Hörömpő Annamária múlt heti sajtótájékoztatójára is.

HORVÁTH GÁBOR: „Hörömpő Annamáriának válaszul miniszterelnökünk március 15-ei beszédéből szeretnék idézni. Mondhatnánk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj, de ne tegyük. Természetesen ide idézné Kövér László házelnök és párttársa szavait is, a nők önmegvalósításáról és arra kérném, hogy ha egyetért vele, hatalmi mámorozás helyett gyúrjon inkább a CSOK-ra még akkor is, ha nyilatkozatai alapján láthatóan ellenzéki szerepre készült.”

Horváth Gábor arról is beszélt: Volner Jánost nem felszólítgatni kellene, hanem megköszönni neki, hogy felhívja a figyelmet a hiányosságokra.